Recap: Oktober 2017

Började oktober med en promenad ner till stan för lite nagelfix! Blev bortskämd av fina tjejerna på salongen ♥
 
Efteråt blev det lite fotografering i höstfina Falun med Evelina. Kolla in Studio Face and Body's hemsida, eller @evelinalo.pictures på instagram om ni är nyfikna på henne, så duktig! :) Och vilken lyx att få så fina bilder på sig själv haha
 
Och såhär fina blev naglarna!
 
En tur till huvudstaden för BC-möte. Alltid lika inspirerande :)
 
En regnig dag är det mer än ok att jobba inne ;)
 
En kul grej vi kör i vår region är fredagstema. Varje vecka turas vi butiker om att välja ett tema för fredagen, så tar vi bilder och skickar in så sammanställs det och skickas ut, så kan vi inspirera varandra. Denna fredag var temat "rosetter", and if you haven't noticed yet så är rosetter my guilty pleasure haha. Gissa vem som vann..;)
 
Priset för finaste kollegor måste nog gå till mig :')
 
Vad är oktober utan ett Halloween-event?! Självklart gick vi all in vad gäller stylingen, med spindlar i håret (bilden) och skelett-tights haha
 
Och såhär såg jag ut dagen till ära
 
Sista helgen i oktober hade vi min syster Engla och vovven hos oss. Vi gick promenader runt Stångtjärn, kollade filmer och åt massa gott ♥

Nytt år, nya tag!

 
Hej hopp! Long time, no see haha :) Bloggen gick visst i idé i höstas, men nu kände jag verkligen ett sug efter att få skriva några rader här igen. Har äntligen fått in alla bilder från mobilen på datorn så nu kan jag göra ett längre inlägg om de senaste månaderna, så det kommer senare så ni vet. Vad gäller sen sist vi hördes då:
 
1. Den stora saken som skulle hända som jag skrev om i september har nu hänt haha, jag och V har köpt en bostadsrätt!! En sååå himla fin 2:a i stan. Känns lite sjukt men så bra, vår alldeles egna lägenhet ♥ Bästa köpet 2017 helt klart ;)
 
2. Jag jobbar fortfarande som butikschef på Glitter i stan, nu är det snart exakt 2 år sedan jag började som BC, och i sommar 6 år sedan jag började som extraanställd. Tiden går fort när man har roligt, min älskade lilla pärla till butik.
 
3. Jag har fyllt 26 år. Närmare 30 än 20 nu alltså, haha. Men någon åldersnoja orkar jag inte med just nu, tycker ändå att jag har åstadkommit mycket under dessa år och jag känner mig mer än nöjd med livet.
 
Ja, där har ni en liten snabbuppdatering. Som sagt så tänkte jag skriva ihop något/några inlägg för att sammanfatta de senaste månaderna när jag har tid. Tills dess, ha det fint! :)