Söndag 4 februari 2018

 
 
 
Hej ljuva söndag! :) Vilken härlig dag, solen skiner på klarblå himmel och det är sådär härligt kallt ute så det biter i kinderna. Jag och V kom nyss innanför dörren efter att ha vart ner till Ica för att handla lite smått. Tänkte att jag skulle laga lite mat ikväll, har en tanke om en sweet chili-pastasås med broccoli och kikärtor. Så hoppas det blir lika gott som jag tänkt mig.
 
Vi hade en himla härlig lördag igår också, älskar lediga helger där den riktiga helgkänslan infinner sig. Vi sov ut länge på morgonen, åt en god frukost och gjorde oss iordning för att åka och kika på bil att eventuellt leasa. För min del spelar det ju ingen större roll då jag varken har körkort eller behöver åka bil till jobbet, men V jobbar ju i Borlänge så bilen behövs och han är lite sugen på en ny. Resten av eftermiddagen degade vi i soffan, jag hann ta en liten powernap haha, tvättade och gick och handlade lite lördagsgott att ha till mello.
 
Nu tänkte jag ta ikapp lite avsnitt av Riverdale och Dynasty, sen blir det en dusch och ovan nämnd matlagning. Ikväll ska vi försöka hitta någon ny serie att kolla på tillsammans, herre vad vi plöjer serier känns det som, haha. Sedan blir det sängen ganska tidigt, ny jobbvecka imorgon!
Angelica Wåhlin

Så fint ni har det!

Svar: Tack så mycket! :)
Jasmine