3 favoriter

Tre av mina favoritprodukter just nu!
 
Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask från The Body Shop. Har förstått att denna är riktigt populär och jag kan förstå varför. Jag älskar ansiktsmasker, riktigt vardagslyx och härligt att få ta hand om sig själv lite. Denna känns iallafall riktigt djuprengörande och fräsch!
 
The Ritual of Dao Night Balm från Rituals. Alltså denna lilla handkräm är HELT fantastisk! Jag är extremt torr om händerna (egentligen överallt haha) nu under vintern och denna har verkligen räddat mig. Blev lite lätt chockad första gången jag provade pga att den är så fet. Jag smörjer in händerna som det sista jag gör på kvällen innan jag somnar, för man vill helst inte ta på något efter. Tips är att sova med såna där tunna bomullshandskar under natten för extra återfuktning, jag har köpt mina på The Body Shop för längesen.
 
Silky Gloss "Tiramisu" från Make Up Store. Om ni inte visste det redan så är jag smått besatt av läpprodukter, annat smink är inte lika roligt utan det är just det till läpparna som jag inte får nog utav. Färgen på detta läppglans är iallafall hur fin som helst, lite brun/nude-aktig och ger faktiskt mycket och täckande färg för att vara just ett läppglans. Detta använder jag minst varannan dag just nu, besatt var det ja ♥

Söndag 11 februari 2018

 
Hejhopp! :) Söndag igen, denna vecka sprang verkligen förbi. Jag har inte gjort så mycket mer än att jobba, vilket är kul så jag klagar inte. Har även hunnit med en sväng till Stina för nya fina naglar och trevligt sällskap. Just nu sitter jag i soffan nyduschad och har läst ikapp veckans bloggar, blir en fortsatt lugn eftermiddag tänkte jag. Ikväll ska jag laga middag och sen blir det väl en seriekväll i soffan med hjärtat. Vi har börjat kolla på Doctor Who, känns som en lätt och rolig serie att kolla på tillsammans haha.
 
Nästa vecka bjuder på mera jobb, en tur till huvudstaden för BC-möte, alla hjärtans dag och en ledig helg. Hoppas ni får en fin vecka också! :)

Black & Gold / "New" bag

 
 
 
 
Men titta vad jag hittade för bilder på min dator! I somras när vi kom hem från Italien hittade jag en ny liten kärlek inne på Victoria's Secret, väskor i mitt hjärta alltså ♥ Svart och guld är ju en ganska oslagbar kombo om ni frågar mig. Tycker iallafall att denna lilla väska är ganska så perfekt, passar alla tillfällen och har plats för det viktigaste. Så nöjd!