Sardinien, Italien 16-23 augusti: del 1

Onsdagen 16 augusti var det äntligen dags för vår efterlängtade semester till Sardinien, Italien ♥ Flyget gick vid 16 på eftermiddagen, så vi hade en lugn förmiddag på tåget plus några timmar på Arlanda där vi passade på att äta en större lunch och strosa runt bland butikerna. Sverige bjöd på kalla grader och regn så det kändes rätt skönt att stiga på flyget ner till värmen.
 
Vi landande iallafall på Sardinien vid 19-tiden, hämtade våra väskor och hoppade på bussen till hotellet. Väl framme fick vi äta en sen middag i bufférestaurangen trots att vi inte bokat all inclusive, det var fint gjort av dem tycker jag. Efter det fick vi checka in och gick till vårt rum. Vid det här laget var klockan 21 och det var alldeles kolsvart ute så vi hade ingen aning om hur hotellområdet såg ut haha. Blev en ganska tidig kväll efter vi packat upp väskorna.
 
Vaknade upp första morgonen på hotellet och öppnade dörren till balkongen,detta var vår utsikt! Mellan palmerna kunde man iallafall se lite av havet trots att det inte syns på bild.
 
Också från balkongen. Vi bokade resan via TUI och bodde på deras Family Life Baia di Conte :)
 
Efter en stor frukostbuffé gick vi ner till stranden, som var hotellets egna - så skönt! Gratis solstolar + parasoll och det fanns alltid platser att hitta utan problem. Alltså det var så sjukt vackert här, svårt att få med på bild tycker jag men kommenterade minst en gång om dagen om hur otroligt fint det var haha!
 
Stranden låg liksom skyddad i en vik, med klart och fint vatten.
 
Efter en lång dag på standen, och ett par timmar vid hotellpoolen gick vi upp till rummet för att duscha av oss. Vi hade bokat bord på hotellets Tavernan, så innan det passade vi på att strosa runt på hotellområdet. Hotellet ligger i/vid en nationalpark, helt avskilt och lugnt - och sååå fint (som sagt) ♥
 
Ett stycke jag
 
Stranden på kvällen
 
Solnedgång :) Fick inte några bilder från middagen, men det var såå sjukt gott och vi rullade upp till rummet kan man säga haha. De hade liksom en färdig middagsplan, typ 5-6 förrätter, en huvudrätt och 3 efterrätter som vi delade på.
 
Så, det var första omgången med bilder, fler kommer självklart! :)
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Ser underbart ut :)

Svar: Det var det också :)
Jasmine