Sardinien, Italien 16-23 augusti: del 4

På tisdagen åkte vi buss in till Alghero och gick ner till hamnen då vi bokat utflykt!
 
 
Vi åkte ut för att kolla in Neptunus-grottan! Ingången syns i hörnet där en annan båt står.
 
 
Lite av grottan
 
Påväg tillbaka, Capo Caccia på bilden. Resten av eftermiddagen bestod såklart av strandhäng, vad annars? ;) På kvällen blev det middag på hotell-buffén. Eftersom det var vår sista kväll på hotellet kändes det skönt att bara kunna droppa in och äta när och vad man ville.
 
På onsdagen gick vi upp ganska tidigt och åt frukost. Sedan checkade vi ut, lämnade vårt bagage och gick till poolen för att tillbringa hela dagen där. Det kändes enklare än stranden så vi skulle slippa saltvatten och sand haha. Bussen till flyget gick inte förrän 18:30 på kvällen så vi hade verkligen en heldag sista dagen. Blev många timmar i solen och dopp i poolen innan vi duschade av oss och gjorde oss klara för hemfärd.
 
Flyget gick vid 20:30 och då var solen redan påväg ner. Så mysigt att flyga i mörker! Vi landade på Arlanda 23:50, hämtade våra väskor och checkade in på ett hotell inne på Arlanda för att sova natten där innan vi åkte hem dagen efter.
 
Lite gott på Starbucks innan tåget gick från Arlanda hem till Falun.
 
Sådär, det var alla bilder från vår semester! Den var verkligen hur underbar som helst, så fin miljö, värme och avslappning, god mat och en hel vecka själva bara jag och mitt hjärta ♥♥
 
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh så mysigt det ser ut :). Måste varit underbart :)

Svar: Ja vi hade en riktigt härlig semester :)
Jasmine