Lately

En bild från Studio Face & Bodys event i november som vi var med på, sponsrade till goodiebags samt lånade ut smycken och accessoarer till modevisningen. Fick inte till så många bra bilder själv haha, men vill ni se fler bilder kan ni kika in detta inlägg på fina Malins blogg :)
 
Såg årets mest efterlängtade film på bio med Olivia ♥ Helt fantastiskt var den, och det bästa är att man har fyra till filmer att se fram emot!
 
Blev baksugen en dag, fick bli juliga pepparkakscupcakes :) Dekorationerna ovanpå har jag gjort av sockerpasta.
 
 
Julmys hemma
 
Spenderade en kväll med bästa kollegorna från min butik och från Borlänge-butiken. Bjöds på massa gott och övade frisyrer på varandra :)
 
Två instagrambilder på vår juliga lägenhet!
 
Påväg till jobbet en morgon
 
Jag och V drog med Cornelia och Johannes på julbord i Gamla Staberg. God mat, bra sällskap och fick den perfekta lilla julklappen :)
 
Tre snapchat-bilder från julen ♥ Två helt underbara lediga dagar med världens bästa familj :)

11 januari 2017

Hejhopp :) Hoppas allt är bra med er! Här har jag verkligen haft fullt upp och inte riktigt haft ork eller lust att logga in på bloggen. Men nu kände jag för att skriva några rader så då får man väl passa på haha. Hade iallafall ett par jättefina månader som avslut på 2016, kan fixa ihop ett litet inlägg med blandade bilder innan jag glömmer av det. Annars har detta år börjat bra också, jag fyllde 25 år för en vecka sedan och det känns helt ärligt lite galet att vara halvvägs till 50 haha ;)
 
Annars så flyter allting på så jag är nöjd, fullt upp och lite mycket i huvudet haha så jag längtar tills min nya kalender jag beställt landar i brevlådan. Planering och listor är ju lite min grej ;) Just nu sitter jag i soffan med morgonrocken fortfarande på (man får passa på när man väl är ledig) medan V sitter i köket och gör någon utbildning till sitt jobb. Ska läsa ikapp en himla massa bloggar tänkte jag, och bara kika runt på datorn. Senare ikväll ska vi laga middag och såklart se senaste avsnittet av Bones som är inne på sista säsongen nu, spännande!
Men ni får ha en fortsatt fin januari så hörs vi förhoppningsvis snart igen, kram