Vacation nails

Som jag skrev förut var jag ju och fixade nya fina naglar inför semestern innan vi åkte. Dessa turkosa drömmar blev det ♥ Om ni undrar är det min egen längd på naglarna, alltså bara förstärkning med gele. Går som vanligt till fina Stina på Studio Face and Body! :)

Hemma

Hejhopp! :) Nu är vi hemma från en härlig semestervecka på Sardinien. Haft det så himla bra verkligen men det är alltid bra skönt att komma hem igen, borta bra men hemma bäst som man säger ;) Vi kom hem igår kväll, så passade på att packa upp, åka till mataffären och laga lite torsdags-tacos som vi åt framför veckans Idol-avsnitt som vi missat.
 
Idag har vi absolut ingenting planerat. Tänkte bara slappa i soffan med datorn på magen och kaffekoppen bredvid, kika runt på allt och ingenting som man kan ha missat. Vi har självklart tagit massor av bilder under semestern och jag kommer blogga om allt så fort jag känner att jag orkar och hinner. Detta är iallafall våra sista lediga dagar innan det är tillbaka till jobbet nästa vecka. Ha en fin helg nu, kram!

Lately

Lunch-dejt med min fina Sara! Godaste sushin också, mhmm..
 
Några snabba selfies innan öppning på jobbet, veckan innan semester!
 
Mysig middag med kollegorna! Så härligt att kunna träffas allihopa och prata ikapp i lugn och ro :)
 
En kvällspromenad runt Stångtärn
 
som avslutades med ett dopp i sjön i solnedgången ♥
 
I fredags blev det riktig sommarvärme, så vi tillbringade dagen på Slätta-badet. Många dopp i poolen och såklart lunch från pizzerian ;)
 
En kväll ute i skogen med pappa och familjen :)
 
Och gårdagen började med en tid hos Studio Face and Body för nya naglar (kommer visa senare!), sen mötte jag upp hjärtat på stan för en brunch på Waynes och så passade vi på att fixa det sista vi behövde inför resan.