Lately

Lunch-dejt med min fina Sara! Godaste sushin också, mhmm..
 
Några snabba selfies innan öppning på jobbet, veckan innan semester!
 
Mysig middag med kollegorna! Så härligt att kunna träffas allihopa och prata ikapp i lugn och ro :)
 
En kvällspromenad runt Stångtärn
 
som avslutades med ett dopp i sjön i solnedgången ♥
 
I fredags blev det riktig sommarvärme, så vi tillbringade dagen på Slätta-badet. Många dopp i poolen och såklart lunch från pizzerian ;)
 
En kväll ute i skogen med pappa och familjen :)
 
Och gårdagen började med en tid hos Studio Face and Body för nya naglar (kommer visa senare!), sen mötte jag upp hjärtat på stan för en brunch på Waynes och så passade vi på att fixa det sista vi behövde inför resan.

Nya solglasögon

 
 
 
New sunnies from Gucci
 
Årets finaste solglasögon-inköp helt klart! Känns lite overkligt att ha kostat på mig dessa haha, har aldrig ägt ens ett par Ray Bans innan.. Men jag har varit sugen på ett par lite finare nu i några år så nu var det väl dags. V hade lagt undan några på sitt jobb så vi var dit igår så jag fick prova ut dem. Föll för denna modell ganska på en gång. De fanns även i svart med silverdetaljer, men eftersom jag använder mest guldsmycken på sommaren fick det bli dessa. Tycker att denna sköldpadds-färg var superfin och ser lite snällare ut på när modellen ändå är ganska stor och kantig i sig. Fasen vad trendig jag känner mig nu alltså, Gucci och allt haha. Passar ju bra när vi drar till Italien nästa vecka ;)
Gucci - Solglasögon