Söndag 16 oktober 2016

 
Hejhopp! :) Haft en fullspäckad vecka, men vart ledig nu i helgen så har passat på att vila upp mig inför ännu en vecka. Har jobbat varje dag annars plus hittat på något varje dag efter jobbet. I tisdags blev det biokväll, blev bjuden av hyresvärden (den vi har på jobbet, inte hyresvärden till vår lägenhet) så jag tog med mig V på det. Vi såg förhandsvisningen av Inferno som jag sett fram emot sedan jag såg att de skulle göra film av boken som jag gillade massor. Älskar böcker/filmer där man får tänka lite! Ett stort tips alltså, se filmen - riktigt spännande men även tänkvärd.
 
I onsdags fyllde min lillebror 18 år, helt galet ju! Så vi åkte hem till pappa efter jobbet för att fira Max och en mysig kväll med familjen :) I torsdags efter en heldag på jobbet mötte jag upp Cajsa för att premiär-äta på Pinchos som nyligen öppnat i stan. Jättenöjd iallafall, god mat och kul koncept, och såklart att få en kväll med min fina vän! I fredags blev det Idol-kväll hos mamma med familjen, supermysigt! Gillar årets Idol extra mycket då det är så många bra med, kan faktiskt inte välja någon favorit alls.
 
Och som sagt har jag vart ledig nu i helgen. Har passat på att kika runt efter julklappar, börjar bli dags att sätta igång om man vill bli klar i tid. Vi har ju börjat sälja julkalendrarna på jobbet nu och det dröjer väl inte förrän The Body Shop m fl också får ut sina om de inte redan gjort det. Den här tiden går fort, men jag älskar varje minut av hösten och vintern så jag klagar inte :) Annars så fyller min andra fina lillebror 5 år idag, men honom blir det att fira till nästa helg istället. Nästa vecka kommer mestadels att bestå av jobb, plus en vända till Stockholm på kickoff innan helgen (så spännande!), men är iallafall ledig söndag och en dag är bättre än ingen haha ;)
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Känns som julen kommer tidigt till stan i år :-p. Maxi har både hallojulat redan :D

Svar: Haha ja så kul! :)
Jasmine