Min dag i bilder + ny bloggdesign

Idag har jag vart ledig från jobbet. Vaknade en kortis när hjärtat åkte till jobbet, men sen somnade jag om och sov till efter 10. Vaknade till fint väder utanför sovrumsfönstret.
 
Denna doft använder jag just nu, har ju en ganska stor samling haha så det blir olika varje månad. Denna är iallafall supergod, känns typiskt "höstig" och fick den av hjärtat efter han vart i USA för två år sedan ♥
 
Passade på att brygga lite kaffe till mig själv. När jag använder vanliga kaffebryggaren brukar jag blanda i kanel och kardemumma innan jag sätter igång bryggaren - perfekta smaker nu på hösten! Annars brukar jag oftast använda Tassimon :)
 
Åt frukost ute på balkongen. Får passa på att njuta av höstvädret så länge det går innan det är dags att plocka upp dynorna i förrådet.
 
Fina hösten och fina Herrhagen
 
En liten close-up på mina nymålade naglar, kul när man har ork och tid att måla dem fina!
 
Slöat i soffan med gårdagens bakning att njuta av.
 
Kanelbullar såklart då det var kanelbullens dag igår! Vi hade i lite hackad mjölkchoklad också, supergott.
 
Och så har jag gjort om min bloggdesign! Ni ser det om ni läser från datorn alltså, från mobiler ser det forfarande likadant ut då bloggen är mobilanpassad. Nu känns den mer clean med inläggen centrerade och i fokus. Menyn finns nu längst upp i headern, där kan ni hitta kategorier och arkiv. Nu kan jag dessutom ha bredare bilder! Gillar det än så länge iallafall :)
 
Hej på er! :) Ja som ni ser har jag vart ledig idag och försökt sysselsätta mig så gott det går. Fått tillsägelse från flera personer att jag måste ta det lugnt idag när jag är ledig, känner mig inte helt pigg och kry så borde verkligen vila mig. Men är man rastlös av sig så kan det vara lite svårt haha. Tyckte det var kul att köra lite "min dag i bilder", borde prova på fler gånger men kanske dagar då jag har lite mer för mig ;)
 
Nu ska jag fortsätta slöa i soffan, får se om jag hittar någon bra tv-serie att kolla på eller om det blir lite läsning. När V kommer hem från jobbet blir det något till middag och sedan myskväll framför tv:n med lite mer fika. Imorgon är det heldag på jobbet som gäller!