Lördag 29 oktober 2016

Två favorithalsband från jobbet ♥ Det översta är från vår zodiac-kollektion och på mitt står det "capricorn" för mitt stjärntecken stenbocken.
 
Hej där! :) Hunnit med en del sedan sist jag skrev. Bland annat var jag ju till Stockholm på kickoff förra torsdagen till fredagen, var himla roligt och inspirerande och det är galet vad fina människor det jobbar i detta företag :) Sedan tillbringade vi förra lördagen ute i skogen för att grilla och fira mina småbröder som fyllt år! Annars har jag jobbat på som vanligt men förberett ovanligt mycket känns det som - november kommer bli en riktigt rolig månad där mycket händer. I torsdags hanns det med en middag ute på Pinchos med hjärtat, Cornelia och Johannes, bästa sättet att avsluta en kväll efter en heldag på jobbet. Igår var vi hem till mamma efter jobbet för idolmys och gott att äta :)
 
Denna helg är jag ledig så idag sov jag riktigt jäkla länge, fick en liten chock när jag vaknade och kollade klockan haha. Har tagit ikapp lite bloggläsning och passat på att fota lite nyinköpt så nu kan ni vänta er något inlägg framöver. Nu tänkte jag kika på Criminal Minds och Top Gear och eventuellt ta ett långt bad innan V kommer hem från jobbet. Imorgon ska jag iväg på en typ infobrunch inför en sak som kommer hända senare i november, så det ska bli roligt. Ha det fint tills vi hörs nästa gång, puss&kram!
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så fina :). Kommer ni få in några julkalendrar till presentpåsar på Glitter i år? :)

Svar: Visst är de! :) Förlåt men nu hängde jag inte riktigt med, vad var det för något du tänkte på? :) Vi har ju våra tre olika julkalendrar med 24 luckor i, för 300:-, sen kommer vi att ha en "erbjudande-julkalender" i december, alltså ett nytt erbjudande i butik varje dag fram tills julafton. Var det något sånt du tänkte på? :)
Jasmine

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Precis var dessa jag tänkte på :D.

Svar: Okej vad bra! :D
Jasmine