New in

Blus och topp (som syns litegrann i detta inlägg) från H&M
 
Finaste ponchon från grannbutiken Lindri
 
Chelseaboots från Din Sko
 
Pumps från Deichmann
 
Här är lite nyshoppat! Har även köpt ett par overknee-stövlar men de är i princip omöjliga att få en bra bild på, så ni får se dem på i en outfit senare ;) Har ännu lite mer nyinköpt att visa upp men det får bli i ett annat inlägg. Känns som att jag fixat en helt ny höstgarderob denna säsong haha ♥

Lördag 29 oktober 2016

Två favorithalsband från jobbet ♥ Det översta är från vår zodiac-kollektion och på mitt står det "capricorn" för mitt stjärntecken stenbocken.
 
Hej där! :) Hunnit med en del sedan sist jag skrev. Bland annat var jag ju till Stockholm på kickoff förra torsdagen till fredagen, var himla roligt och inspirerande och det är galet vad fina människor det jobbar i detta företag :) Sedan tillbringade vi förra lördagen ute i skogen för att grilla och fira mina småbröder som fyllt år! Annars har jag jobbat på som vanligt men förberett ovanligt mycket känns det som - november kommer bli en riktigt rolig månad där mycket händer. I torsdags hanns det med en middag ute på Pinchos med hjärtat, Cornelia och Johannes, bästa sättet att avsluta en kväll efter en heldag på jobbet. Igår var vi hem till mamma efter jobbet för idolmys och gott att äta :)
 
Denna helg är jag ledig så idag sov jag riktigt jäkla länge, fick en liten chock när jag vaknade och kollade klockan haha. Har tagit ikapp lite bloggläsning och passat på att fota lite nyinköpt så nu kan ni vänta er något inlägg framöver. Nu tänkte jag kika på Criminal Minds och Top Gear och eventuellt ta ett långt bad innan V kommer hem från jobbet. Imorgon ska jag iväg på en typ infobrunch inför en sak som kommer hända senare i november, så det ska bli roligt. Ha det fint tills vi hörs nästa gång, puss&kram!