Lördag 12 november 2016

 
Hej på er! :) Sitter just nu i soffan och dricker te samtidigt som jag ska börja läsa ikapp lite bloggar tänkte jag. Om en stund lär jag börja fixa mig för att åka ner på stan. Ska hämta upp en av tjejerna på jobbet plus lite andra saker och sedan bege mig till Etage, ska hjälpa till att förbereda inför kvällens event där som Studio Face & Body anordnar, kommer bli så galet grymt så ska verkligen försöka ta lite bilder om jag hinner. Får se hur länge jag stannar. Tänkte att V får hämta mig ikväll så vi kan åka och handla något gott, ska se om jag hittar några hyacinter då jag såg på instagram att någon hade fått tag på det - måste ha!! Jag och V har dessutom börjat småjula till det på kvällarna för länge sen haha, glögg och saffransbakverk kan man ju bara inte säga nej till. Dock inte lika tidiga som vår granne som redan fått upp adventsljusstakarna i fönstren, haha! Så skönt att jag har en sambo som gillar julen lika mycket. Eftersom vi redan jobbar massor båda två och jag som kommer ha den mest intensiva jobbperioden i december är det skönt att kunna hinna med att njuta redan nu.
 
Nej nu ska jag passa på att njuta av lugnet lite till. Så roligt när jag vaknade imorse av att Vs klocka ringde och var påväg upp själv innan jag insåg att jag minsann var ledig idag, bästa känslan! :) Ha en fin helg nu hörrni, kram ♥
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Mysigt att gå på event. Jag ska börja julfixa lite första advent tänkte jag :). Har lite idéer för i år :)

Svar: Ja det vart riktigt lyckat! :) Vad roligt, blir kul att se! Jag brukar också vilja pynta till första advent, men tror min sambo jobbar hela den dagen så vi kommer förmodligen att börja några dagar innan - inte mig emot dock ;)
Jasmine