Blandade iphonebilder från de senaste månaderna

Silverdetaljer i massor! // Fina Glitterbrudarna och jag dagen innan julafton, matchy matchy :)
 
Jobb den 23:e december, sista rycket som sagt ;) // Sov hemma hos familjen under julen, här är natten till julafton - jag, Olivia och Engla plus katten i samma rum :) // Lilla vovven med tomteluva haha!
 
Nyårsafton som jag och V spenderade med Cornelia och Johannes, såklart var vi uppe vid hoppbackarna till tolvslaget!
 
En viss Jasmine blev ju 24 i januari, firade mig hemma här med familjen där jag bjöd på minisemlor bl.a :) // Och en födelsedagsmiddag ute på Ferrys med hjärtat :)
 
Att få fina blommor av min fina familj ♥♥
 
Ett par outfitbilder från ett provrum, ibland var det mildare väder så man fick passa på att använda skinnjackan och fuskpälsen ;) Blusen är från Shein.com
 
Och ibland vaknade man upp och det var jäkligt kallt, dock väldigt vackert ute!
 
Enkelt funkar alltid haha. Rosa skjorta från H&M, vit topp och kostymbyxor från Gina Tricot
 
Var till Stockholm i januari på BC-möte, pretty nice utsikt från huvudkontoret!
 
Lite mer ljusa färger! Knytblus från Gina Tricot, rosa poncho från Glitter ("råkade" köpa den i grått också..)
 
Lite mer typiskt för mig - helsvart haha. Älskar kroppssmycket på första bilden, och byxdressen på andra bilden syns inte så bra men den är från Bershka och jag är kär i den! Får hoppas att jag kan visa bättre bilder framåt våren/sommaren
 
V som slängt ihop en hemmagjord pizza, gott! // Min vanliga pannacotta, funkar alltid! Det är inte vin i glaset haha, bara nån slags juice ;)
 
Svart, vitt och guld ♥ Passar på att bära såna här skor inne på jobbet ;) Klockan är min nya kärlek från jobbet, fick även in den i roséguld och som vanligt kunde jag inte välja utan var tvungen att köpa båda... :)))
 
Här är ett helt gäng bilder från mobilen, från de senaste månaderna. Är så dålig på att komma ihåg att ta bilder, förutom på jobbet, och även sämst på att uppdatera bloggen men här kommer iallafall något ;) Som sagt blir det ju mest jobbilder, men det är ju där jag spenderar det mesta av min tid just nu när jag har butikschefs-vik. Nu ska jag fortsätta njuta av min lediga dag här, ha det fint tills vi hörs igen! :*
Wilma Ahlborg

Härligt med så mycket olika frisyrer tycker jag! :D kram

Svar: Visst är det, kul att variera lite! :) Kram
Jasmine

Marit

Trillade in på din blogg av en slump när jag sökte på detaljhandelsprogrammet på högskolan i Borlänge. Har lite frågor till dig om utbildningen om du har lust att svara på dem? Vi kanske kan höras av via mail?

Svar: Ja absolut! Släng iväg ett mejl med dina frågor så ska jag försöka svara så gott jag kan på dem iallafall :) jasmines.blogg@live.se kan du skicka till :)
Jasmine