Vaycay!

 
 
 
Kofta - Gina Tricot // Linne - Odd Molly // Jeans - Lager 157 // Halsband och ringar - Glitter // Armband - Thomas Sabo och present från V ♥
 
Hejhopp! :) Idag är sista dagen vi spenderar hemma i lägenheten. Imorgon tar vi tåget ner till Göteborg och stannar där i ett par dagar, innan vi på onsdag hoppar på flyget ner till Gran Canaria! Ska bli sjukt härligt och välbehövligt med lite semester, bad och god mat. Förlänga sommaren lite ♥ Denna söndag kommer alltså bestå av att packa det sista, tvätta, städa och äta ur matförråden. Har bunkrat upp i väskan med böcker, korsord/sudoku och mobilen med musik och dokumentärer. Allt för att lindra min rastlöshet på både tåg och flyg, haha.
 
Så förvänta er ingen uppdatering den närmsta veckan. Visst kommer jag att ha tillgång till internet och mobilen med mig, men då blogg.se's app tyvärr blev riktigt dålig efter senaste uppdateringen (den var bra innan!) är jag inte så sugen på att mobilblogga. Men man vet aldrig. Dock kommer det alldeles säkert komma upp en del härliga bilder på instagram, så kika in där om ni vill ha lite update. Och såklart åker kameran med, så ni kan iallafall förvänta er härliga bilder här på bloggen så fort vi är hemma igen! :)
Ha det fint så länge så hörs vi, puss&kram!
Felicia

Så fin outfit :)

Svar: Tack så mycket snälla du! :)
Jasmine

Agnes

Så fint! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Jasmine

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

snyggt

Svar: Tack tack! :)
Jasmine