De senaste dagarna

I lördags åkte jag hem efter jobbet och somnade en stund på soffan. Vid halv åtta-tiden drog jag och hjärtat in till stan för att möta upp Cornelia och Johannes, det blev först en middag på Mimos och sedan biobesök! Vi såg Mike and Dave need wedding dates, visste typ ingenting om den men den var riktigt rolig och Zac Efron är väl aldrig fel att kolla på heller ;) I söndags var vi lediga båda två, på kvällen blev det en vända till mamma för att hänga med familjen där :)
 
Denna vecka har jag bara jobbat (blir 6-dagars även denna vecka, workaholic här), men haft spännande dagar ändå haha. Igår gick strömmen när jag stod hemma på morgonen och precis skulle åka till jobbet. Märkte att den gått hos grannarna också så tänkte väl att det var i hela Herrhagen, de håller på att gräva och greja längs vägen. Men när jag kom ner till jobbet och in i gallerian blev vi alla sittande utanför våra butiker då ingen kom in pga ingen ström där heller. Det var tydligen i stora delar av Dalarna strömmen gått. Men strax efter 10 hoppade det igång igen så vi öppnade bara några minuter för sent som tur var! :)
 
Idag blir det också att hoppa in på jobbet, egentligen min lediga dag men det gör inget. Blir bara kortpass idag så tror dagen kommer flyga förbi! Och såhär vacker är jag idag, haha var bara tvungen att testa snapchats nya snyggfilter jag med ;)