Lately 150929

1. Fina rosor från min fina ♥ 2. Fortfarande lite starstrucked över att självaste Fredrik Eklund (författare till boken och världens härligaste människa) gillade och kommenterade denna bild som jag la ut på instagram!! :))))) 3. En bil-selfie. 4. Väntar på bussen i min nya mysiga halsduk (som man inte ser så mycket av haha). Från Glitter såklart, och om ni undrar så har det blivit så att jag slutat visa all shopping från jobbet - enbart pga att jag köper så sjukt mycket att det skulle bli det enda jag bloggade om typ, haha! 5. En av de absolut godaste dofterna från Victorias Secret: Total Attraction. Fick tipset av Jennifer och jag är fast, dock superledsen över att denna duschtvål snart är slut...:( 6. Liten sneak peek på något nyshoppat. Har ett inlägg med mina senaste inköp som jag ska försöka få upp så snart jag kan. 7. Favoritkaffet till hösten med smak av kardemumma, från Indiska. 8. Soffliggande och tycker synd om mig själv då jag hade tandköttsinflammationen..jäkla visdomständer! 9. Förra veckans naglar, röda nyanser är mina favoriter :)

Lördag 19 september 2015

 
Topp - Bershka // Byxor - H&M // Smycken - Glitter
 
Hej på er! :) Haft fullt upp de senaste veckorna och ingen riktig lust eller tid att blogga. Men nu föll bloggsuget på så passar på att fixa lite inlägg! Vad har jag gjort sen sist då? Jobbat massor, hängt hemma med min fina familj, kollat ikapp Criminal Minds (så nu väntar jag på att säsong 11 börjar om ett par veckor) och bara njutit av hösten ♥
 
Idag är jag ledig och likaså imorgon. Sedan är det dags för en vecka fylld av jobb igen, kul! Är också glad för att det förmodligen blir en tripp ner till fina Göteborg om ungefär två veckor, jag har inte vart där sen november förra året så ser verkligen fram emot det :) Mycket mer än såhär hade jag tydligen inte att skriva just nu haha, ni får ha en fortsatt fin helg, kram!