Onsdag 7 oktober 2015

2 bilder på mig från Stockholm i somras, tagna av Cornelia ♥
 
Hejhopp! :) Här är det fullt upp jämt och ständigt, men jag klagar inte! För några dagar sen kom vi hem från Göteborg där vi spenderat en långhelg, skönt med en liten minisemester. Nu är det som vanligt jobb som gäller framöver, till helgen går jag in på en 7-dagars arbetsvecka så då blir det ännu mer fullt upp. Annars så njuter jag av höstmyset, längtar lite efter slutet av oktober som innebär tjejkväll på stan (en av årets roligaste jobbkvällar) och halloween :)
 
Haha på tal om "längtan" så måste jag bara få skriva hur underhållande det är när vi närmar oss vinter och jul. Varje år verkar det som alla tävlar om vem som kan ta mest "illa upp" av att julsaker och julnyheter börjar leta sig fram i bland annat butiker, ser det överallt. Jag förstår det inte? Visst, jag är inte sugen på julmust och pepparkakor än (det brukar komma efter halloween någon gång) men inte tar jag illa upp för att det börjar komma fram i butikerna redan nu. Det är så handeln fungerar, finns det efterfrågan nog så är det klart att det ska tjänas på det. Vi har redan plockat fram vår julkalender på jobbet (första året vi säljer en på Glitter, så kul!) till exempel. Men det är typ som att jag skulle ta illa upp för att vår-katalogerna dimper ner i brevlådan redan i december, eller för att butikerna säljer badkläder i april..haha! Förtydligande: jag har absolut inget emot detta heller. Är jag inte intresserad av något för tillfället är det ju bara att strunta i det och låta de andra glädja sig åt det som gör dem glada :)
 
Just nu sitter jag i morgonrocken i soffan och försöker fördriva lite tid. Börjar inte jobba förrän 14 och vaknade tidigt så har haft massor av tid över. Ska ta och fixa håret snart sen får det nog bli en lunch innan jag hoppar på bussen ner på stan. Tänkte passa på att blogga när jag ändå har datorn igång, vilket händer typ två gånger i veckan haha. Så skönt att kunna kolla allt via mobilen istället.
Nej nu ska jag fortsätta med mitt, ha en fin onsdag!
N

Fin du är!

Svar: Tack fina du! :)
Jasmine