♥ The Body Shop Adventskalender 2015 ♥

 
Sådär, nu är mitt liv komplett (nej men nästan haha) när jag har gjort årets bästa inköp! ♥ Varje år sedan jag flyttade hemifrån har jag köpt en adventskalender från The Body Shop till mig själv, nu är det fjärde året alltså. Hela december blir ännu bättre och lyxigare med denna och man får sjukt mycket för pengarna. Och så har man produkter för mååånga månader framöver, hihi. Detta är den största kalendern som säljs i TBS fysiska butiker och kostar 1200:-. Nu ska jag bara vänta i ungefär en månad innan jag får börja öppna luckorna :)

Lately 151029

1. Påväg ner till Göteborg med hjärtat i början av oktober. 2. Blir alltid lika imponerad när de lyckas stava mitt namn rätt på Starbucks ;) 3. En av inköpen från Göteborg, en blus i en superfin roströd färg - från 365/MQ. 4. Påväg hem till Falun igen, passade på att köpa med mig en pumpkin spiced latte på tåget. 5. Det var kanelbullens dag när vi kom hem, såklart var jag tvungen att passa på att baka lite. 6. En fika med familjen efter urnsättning för farmor ♥ 7. Älskar att komma hem tidigt efter jobbmöten och få lägga mig på soffan! 8. Supergod pizza på Blackstone och mysig kväll med fina Cajsa :) 9. Denna röda blus från Mango är en riktig garderobsfavorit, men varje gång jag har den på mig är det alltid någon som tycker att jag ser julig ut haha! Det är ju bara en röd blus liksom ;);)

Onsdag 28 oktober 2015

Godmorgon! :) Haha, tre veckor sen jag skrev sist, men nu så. Haft fullt upp helt enkelt och inget speciellt intressant att skriva om. Kul att jag fortfarande har lite besökare ändå, såg att det var någon igår som klickat sig runt en hel del på bloggen (besöksantalet var ungefär densamma som när jag inte uppdaterar, men antalet sidvisningar på bloggen var sjukt mycket högre haha). Så gör förresten jag när jag hittar en ny blogg jag gillar, då måste jag nästan läsa den från början för att känna att jag lättare förstår personen bakom bloggen då ;)
 
Jaha, vad händer här nu för tiden då? Samma som sist faktiskt, jobbar massor, umgås med vänner, familj och V såklart. Idag börjar jag jobba kl 14, så kände att jag faktiskt hade lite tid att skriva ihop ett inlägg på min kära gamla blogg. Imorgon är det äntligen dags för årets tjejkväll på stan, vi kommer ha massor av fina erbjudanden så jag hoppas på ett riktigt drag i butiken :)