Onsdag 4 november 2015

Fyra bilder från tjejkvällen förra torsdagen, vår mest lyckade tjejkväll hittills tycker jag, jag och K hade så himla roligt hela kvällen, och jag somnade utmattad men lycklig efter denna kväll ♥ På bilderna kan ni se mig (nähä), minus en rosa fjäderboa som alla som jobbade i butikerna hade på sig under kvällen. Massor av glitter såklart, plus våra nya event-tröjor med loggan på ryggen. Frisyren är världens enklaste men som jag alltid får massor av komplimanger för när jag har på jobbet, den tar seriöst 10 sekunder att fixa! Även bilder på våra Glitter-karameller och såklart goodiebagsen som delades ut under kvällen. Älskar nya designen på våra påsar och inslagningsmaterial :)
 
Hejsan! :) Idag är jag ledig och har en riktig slappar-onsdag. Eftersom V jobbar är jag helt själv hemma, har tagit en lång sovmorgon, ätit god frukost och sitter just nu med en kopp kaffe och bläddrar i en jultidning. Mys ♥ Funderar på att gå till affären en sväng snart för att fylla på skåpen här hemma, men vi får se om jag orkar haha. Annars ska jag bara fortsätta slappa, hihi. Insåg precis att idag är det exakt två månader tills jag fyller 24 också, ojojoj...
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula ★

Ser ut som det var roligt :). Kul med goodiebags också :)

Svar: Ja det var superkul! :)
Jasmine

Jennifer

Så snyggt i håret ;) sätter du fast det med hårnålar ? Såg svampen på glitter i Borlänge och tyckte det såg kul ut ;)

Svar: Hihi tack! :)) ja jag brukar använda hårnålar eller hårskruvar, men det behövs egentligen inte, håret stoppas ju in innanför och sitter fast. Haha ja svampen ser sjukt kul ut! Men jag använder faktiskt inte den utan bara ett vanligt hårband och stoppar in håret innanför det, har så mycket hår så "valken" blir fyllig iallafall ;)
Jasmine

jennifer

jaha jag som trodde det var svampen ;) ja svampen kanske är nåt för mig med lite mindre hår haha! Vet du vad svampen kostar? ;)

Svar: Haha ja det beror på hur stor "valk" du vill få liksom :D jag tror att den kostar 70 kr om jag inte minns helt fel :)
Jasmine

Cornelia

SJUKT att du fyller 24!!!??! What liksom. Vi är barn. Hade verkligen velat kika ner på tjejkvällen, men jag jobbade till 20. Så typiskt!

Svar: Haha jaa eller hur!! Ja jag hann ju inte heller kika runt i några andra butiker, men hade ju kul så att det räckte ändå :):)
Jasmine