Dr Demin Lexy

 
Måste bara tipsa om dessa jag hittade nyligen! Jag har ju använt Dr Denims jeans(leggings) länge, men kvalitén är ju inte den bästa tyvärr så under en tid har jag provat och använt en rad andra varianter på svarta jeans. Men jag tycker ju verkligen inte om jeans, de är så himla obekväma och just därför blev det tillslut ett par nya från Dr Denim då dessa verkligen är som ett andra skinn - skulle säkert kunna gymma i dessa haha! Jag har alltid köpt modellen Plenty då de har en lite högre midja vilket jag tycker är skönt, men när jag var inne på Carlings här hemma för att köpa dem blev jag istället tipsad om denna modell, Lexy. De har lika hög midja som Plenty, men ett lite annat material, riktiga fickor framtill och kortare ben. Perfekt ju! De kommer säkert inte hålla en evighet tyvärr men det är det värt för att känna sig bekväm i dem :) 399:- kostar även dessa, precis som de andra modellerna.
matilda ♥

Älskar dr denim!! Som du säger så är ju inte kvalitén den bästa, men de sitter så bra på så kan inte undvika att köpa dem om och om igen, haha!

Svar: Haha jaa så är det verkligen! :)
Jasmine

Anna

Tack för tipset!
Jag har haft riktigt tur med mina senaste Dr Denim. När jag köpte mina i JANUARI i år (!!!)påpekade de att modellen gjorts om och han i butiken frågade om jag verkligen hade denna storlek. Tog de jeansen trots allt och de sitter fortfarande riktigt bra!! Men kanske ska testa din rekommendation :D Tack!

Svar: Oj vilken tur, hoppas att mina håller länge nu också då! :D
Jasmine