Lately 150528

1. Plockade fram min symaskin och passade på att sy upp ett gäng byxor, inte lätt att ha korta ben. 2. Ett par nya byxor till sommaren, galet sköna! 3. Älskade pioner ♥ 4. Min nya fina guldklocka med vit urtavla, från jobbet såklart. 5. Min håruppsättning en dag på jobbet. 6. Frukt, naturgodis och juice, kvällsgott! 7. Livskvalitet att ha tid för sig själv och slösurfa på datorn, haha. 8. Mysig brunch med mamma, så sjuuuukt god mat på Sawanee! 9. En provrums-outfit haha.

Lördag 23 maj 2015Godkväll! :) idag har jag haft en riktig slapparlördag. Skulle egentligen jobbat denna helg men har bytt pass med Emelie så kommer jobba en extra helg i juni istället. Skönt att få vila ut denna helg nu när vi är inne i slutspurten på högskolan. 

Denna lördag började med lång sovmorgon, sedan tog jag och V en promenad runt Stångtjärn. Älskar att bo här där det finns så mycket fin natur, då mår jag bra :) På eftermiddagen drog jag ner på stan för att spendera ett par härliga timmar med Cornelia. Vi avslutade det hela med en fika på bryggcaféet i vårsolen. Nu sitter jag däremot i soffan med V och kikar på ESC, spännande att se hur det går ikväll. Jag har inte haft så stor koll på bidragen detta år men gillar iallafall Australiens bidrag :)

Vårt vardagsrum

 
 
 
 
 
 
 
Här är en drös bilder på soffhörnan i vårt vardagsrum! Skrev ju att jag skulle försöka lägga upp lite bilder när den började bli klar, och nu känner jag mig äntligen klar. Känns kul att V fått vara med och välja ut lite nya möbler och sånt nu när vi flyttat ihop (nog för att jag alltid har sista ordet ändå tror jag, hihi), och kul att få in lite nytt nu än det jag köpte för 2,5 år sedan när jag flyttade hit.
 
Enkelt, ljust och varma färger - precis vad jag trivs med ♥
 
Soffan är från Furniturebox.se om någon undrar, och är hur nöjd som helst med själva soffan, pris och leverans. Printsen i tavlorna är från Desenio.se som jag skrivit någon gång förut, också supernöjd med :)
Desenio - Furniturebox - HM home - Hemtex - IKEA - Inredning - Jysk - Lagerhaus - Mio - Vardagsrum - Voluspa