Shoes for spring ♥

Det bästa med att det blir torrt på vägarna och varmare utomhus måste ju ändå vara att man kan ta på sig enklare skor! Visst tycker jag riktigt mycket om boots och stövlar, men efter ett halvår i endast såna är det lite kul med variation igen ;) Och som ingen förmodligen har missat, haha, så ä.l.s.k.a.r jag ballerinaskor, bästa skorna som finns ♥ Ovan har jag samlat ihop sex stycken par skor från H&M, gillar allihopa. Ett par vanliga svarta ballerina köper jag nya av varje år, detta år skulle jag gärna vilja ha ett par i beige också. Par nr 4, de vita loafersen, måste jag verkligen kolla in i butik för de såg riktigt riktigt fina ut tycker jag! :)

Söndag 22 mars 2015

Godkväll! :) Idag har jag glidit runt i min morgonrock typ hela dagen haha, är det ledig söndag så är det. Efter sovmorgon till 10 imorse blev det bananpannkakor och scones till frukost, galet att jag fortfarande är mätt?! På eftermiddagen satte jag faktiskt på mig kläder och drog ut på en timmes promenad med musik i öronen, skönt med lite egentid och bara släppa alla tankar i huvudet.
 
Annars har veckan bestått av skola och jobb (as usual, haha). Var även hem till mamma igår och fick träffa morfar som jag inte ser så ofta, mys :) Imorgon börjar en ny vecka där jag inte har en enda dag ledigt, så har fått passa på att vila ut massor nu i helgen. Nu ska vi spendera resten av denna kväll i soffan innan det blir sängen!

Lately 150318

1. Fina lillvovven hos mamma! 2. En av alla fikapauser under pluggdagarna med Jennifer, blir en del under denna vår känner jag på mig ;) 3. Passade på att göra mig lite VM-fin på jobbet under VM-veckorna här i Falun. 4. Mysig kväll med Cajsa, klart att man lär smaka churros när det finns i stan :) 5. Passade på att klippa mig en dag innan jobbet (var 10 månader sen sist...), lyx att slippa fixa håret själv! 6. Jag och älskade lillebror :) 7. Älskar dessa brillor från jobbet, känner mig precis som emojin med hjärtögon haha! 8. En brunch med mami innan jobbet en dag, mysig förmiddag och sjukt god mat ♥ 9. En liten bild på nya soffan, love it!!