Hemma från Barcelona!


Hallå där! :) Nu är vi hemma från en superhärlig semester i Barcelona, vi kom hem i lördags kväll. Har haft det hur bra som helst! Värme, sol, bad, shopping och god mat - inget att klaga på ;)

Hade tänkt skriva mer om resan senare när jag orkar. Vi tog med en liten digitalkamera så det har blivit en hel del bilder faktiskt. Kan även visa shoppingen därifrån hade jag tänkt, den var ju allt man kunde önska och lite till haha, shopaholic här.. 

Vi har bara tagit det lugnt sen vi kom hem, skönt att bara vila ut. Idag är min sista lediga dag innan jag börjar jobba igen. Så idag blir det storhandling då skåpen ekar tomma här hemma haha. Resten av veckan bjuder på jobb, middag och fotboll hos Jennifer, middag med jobbet och djurvakt till helgen, härlig vecka med andra ord! :)

Midsommar

 
 
 
Här är några bilder från gårdagens midsommarfirande! Jag hade förberett mig för den typiskt svenska midsommaren med gummistövlar och paraply haha, men det regnade faktiskt bara till 17-tiden ungefär så vi slapp undan regnet under resningen av midsommarstången och grillningen på kvällen. Det blev iallafall en riktigt mysig midsommar så jag är mer än nöjd ♥
 
Nu håller jag på att tvätta några maskiner och fixar med andra tråkiga hushållssysslor medan jag fortfarande är själv hemma. Om ett par timmar kommer tre av mina syskon hit för att sova här över natten, och framåt kvällen kommer äntligen V hem igen som har spenderat veckan nere i Göteborg. Imorgon har jag sista jobbpasset innan min semestervecka, och tidigt på måndag morgon åker vi hemifrån för några härliga dagar i Barcelona, längtar! :)

Tisdag 16 juni 2015

♥♥
 
Hallå! :) Har nästan varit helt off sedan sist jag skrev, datorn har legat i skåpet bra många dagar haha. Men jag har verkligen bara njutit av att vi klarade examensarbetet och nu tagit examen, vilken känsla! Förra fredagen (den 5:e juni) var det avslutningsceremoni och på bilden ovan kan ni se två sjukt glada och nöjda tjejer :D Det gjorde vi riktigt bra :)
 
På helgen efter avslutningsceremonin kom V:s familj upp på besök, jättetrevligt! Annars har jag mest jobbat faktiskt vilket är vad som kommer gälla nu framöver, wihoo! Förutom nästa vecka då jag har en veckas semester. För en gångs skull ska jag faktiskt ha en riktig semester då jag och hjärtat bokat in en resa till Barcelona, ser galet mycket fram emot det. På måndag åker vi och kommer hem på lördagen igen. Ska bli mycket välbehövligt med lite värme, bad, god mat och shopping såklart ;)