Tisdag 22 december 2015

3 bilder från i lördags, från min snapchat. En selfie, en bild på mig och mitt hjärta och så en på mig och världens bästa Olivia (syster)
 
Godkväll! :) Passar på att slänga in detta inlägg nu när jag har lite tid för tror inte att jag kommer hinna skriva något mer innan julafton. I lördags var det alltså dags för julbord med familjen, supermysigt och riktigt god mat :) Sedan i söndags så har det vart jobb varje dag som jag skrev förut. Igår, måndag, åkte V hem till sin familj i Göteborg så jag har vart själv här hemma. Dock jobbar jag ju hela dagarna så det blir mest att jag kommer hem och går och lägger mig typ, haha. Ligger just nu i sängen med datorn och skriver detta inlägg. Ska faktiskt försöka sova efter detta då jag ska upp riktigt tidigt imorgon. Vi öppnar redan klockan 8 då det är julklappsmorgon dagen innan julafton, så då lär jag vara färdigfixad och klar för sista ruschen. Som tur är slutar jag 16:30 så då hinner jag hem och fixa det sista innan jag blir upphämtad. Detta år firar vi julafton hos mamma, så åker hem dit redan imorgon kväll och sover där, mys! Juldagen firas hos pappa :) Efter det är det direkt tillbaka till jobbet som gäller, och inte blir det lugnare då heller tror jag då det är dags att fixa inför mellandagsrea... ;)
 
Så, då jag förmodligen inte hinner skriva något mer innan julafton får jag passa på att önska en riktigt god jul, puss&kram! :)
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Hoppas du får en bra dag imorgon med jobbandet :). Sen vilket fint halsband du har på bilden, är det från Glitter? Hur snyggt som helst :).

God jul på dig!

Svar: Tack så mycket! :) visst är det, storfavorit! Japp det är från Glitter, tyvärr gammalt så det finns inte kvar längre :/

God Jul till dig med! :D
Jasmine