Fredag 18 december 2015

Saffransbullar med mandelmassa och vit choklad
 
Jag idag, blus från Shein (slut dock)
 
Hejhopp! :) Nu är det minsann inte långt kvar till julafton, galet vad tiden går fort! De senaste dagarna har jag hunnit med en hel del jobb, vart hem till familjen och firat min lillasyster, biobesök med mitt hjärta (vi såg sista Hunger Games-filmen) och en lunch med Cornelia på stan. Vi har även julbakat en del här hemma. På första bilden är det världens godaste saffransbullar med mandelmassa och riven vit choklad till fyllning (imponerad av min egen bakning haha), och även vita chokladpraliner och knäck såklart. 
 
Idag har jag vart ledig så jag passade på att åka ner på stan under eftermiddagen. Hinner och orkar ju inte gå i butiker när jag själv jobbar i butik hela dagarna. Men idag så blev det lite shopping för min del, har även beställt två fina klänningar från Nelly. Kan försöka visa upp allt sen, men det får bli om det är bra ljus någon gång när jag har tid att fota ;) Imorgon är jag också ledig, men sen är det jobb som gäller varje dag fram till julafton!
 
Nu tänkte jag fixa bilderna på det senaste jag fått i mina julkalendrar, sen tänkte jag faktiskt ta ett varmt bad fram tills V kommer hem från jobbet. Han skulle köpa med sig grekiskt hem, så ikväll blir det gomiddag plus lite julgodis till efterrätt såklart :)
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

mumms

Svar: :)
Jasmine

a n n i k a

Mums :D

Svar: Det var det verkligen! :)
Jasmine

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Vilken snygg blus :D. Gillar den skarpt :).

Svar: Visst är den! :D
Jasmine