Lately 150831

1. Mitt examensbevis från högskolan, kändes riktigt overkligt att få hem! 2. En heldag vid Slättabadet med V, massa bad och pizza till middag. 3. Ännu en bad-dag med V, denna dag vid Stångtjärn. 4. Bilden säger det mesta ;) 5. Bad vid Hälsinggårdsbryggorna med Cornelia. 6. Supergod lunch på Kopparhatten med Jennifer :) 7. Somrig i guld, vitt och ränder. 8,9. Var djur-,hus- och syskonvakt i helgen då M&M var borta. Blev massa mys och ett sent kvällsdopp i lördags, så skönt i vattnet!

Stockholms-shopping

Svartvit kofta från Vero Moda, svart peplumtröja från Bikbok, vit topp från Mango
 
"White Jasmine" doftolja + "Pure Gardenia" handtvål från Zara Home
 
Ljuslyktor från Mio, glasask i guld + kuddfodral i beige och vitt från H&M Home
 
Här är det mesta av min lilla shopping-skörd från Stockholm, bortsett från lite fler småsaker jag inte orkade fota. Några inte så färgglada plagg men som jag tror kommer bli väl använda framöver och såklart lite smått och gott till hemmet. Behövde en ny doftolja till hemmet och Zara Home har ju bra mycket fint och gott att välja på, doften på handtvålen har vi haft som doftolja tidigare och den är magisk ♥ Ljuslyktor behövde vi definitivt inte fler av men får väl skylla på att variation är kul ;) Glasasken förvarar jag just nu mina guldklockor i, får se om jag kan visa någon bild framöver. Kuddfodralen åker på sen när vi byter till beiga sängkläder - så fint med massor av fina kuddar på sängen :)

Tisdag 25 augusti 2015

Gamla iphone-bilder i brist på annat ;)
 
Godkväll! :) Alltså jag kan inte ens med ord beskriva hur härliga sommardagar jag haft! Lördag och söndag spenderades på hälsinggårdsbryggorna med bad, sol och gott att äta. Så behagligt att ligga ute på en brygga i vattnet där det fläktar, lyckades somna minst en gång varje dag haha. Igår åkte jag hem till mamma för lite familjetid, blev bjuden på god mat och kollade på Idol innan jag åkte hem igen. Idag hann jag och V med ett dopp i Stångtjärn innan han åkte till jobbet, hur skönt som helst och det är galet hur klart vattnet är där uppe!
 
Nu på kvällen har jag fotat lite av den lilla Stockholms-shoppingen så det ska komma upp här så småningom. Försökte även unna mig en lyxig långdusch men det lyxiga försvann en aning när badrumslampan fick för sig att lägga av, så där fick jag stå i mörkret och försöka duscha klart..haha! Nu sitter jag i soffan med balkongdörren öppen och lyssnar på regnet som kom tillslut, så mysigt. Imorgon börjar min jobbvecka, onsdag-lördag blir det denna vecka. Känner mig redo och utvilad efter dessa härliga dagar :)