Sheinside inspo #1

Fick en fråga om jag kunde lägga ut lite inspiration från Sheinside, så har plockat ihop lite plagg som jag mer än gärna skulle ha i mina garderober ♥ Hann inte göra mer än detta just nu men tänkte göra fler inlägg senare med bland annat tröjor och koftor. Här kommer iallafall ett gäng blusar och kimonos! :)
 
1: 195 kr // 2: 102 kr // 3: 181 kr // 4: 181 kr
 
 
 
1: 108 kr // 2: 96 kr // 3: 129 kr // 4: 155 kr // 5: 110 kr // 6: 127 kr // 7: 112 kr // 8: 134 kr
 
 
 
1: 148 kr // 2: 136 kr // 3: 136 kr // 4: 141 kr

Söndag 21 september 2014

Godkväll! :) Oj vilket avslut på veckan jag haft, kunde inte bett om något bättre nästan. Torsdags- och fredagskvällen spenderades med min fina familj ♥ Lördagen bestod av jobb och jag hade så jääkla roligt så det är galet! Det var ju Falu Pride så vi hade festivalerbjudanden och jag och Kristin blev riktigt snyggt regnbågssminkade av vår duktiga praktikant, helt underbar jobblördag! :) På kvällen var jag så trött att jag köpte med mig sushi hem och åt, tog ett varmt bad och myste sedan ner i mig i sängen med datorn tills jag somnade. Idag har jag också haft kul på jobbet, fått så fina komplimanger av fina kunder att jag blir helt varm haha. Nu på kvällen har jag lagat mat (svingod kycklinggryta, ibland överraskar jag mig själv) och badat igen så nu är jag sådär härligt avslappnad. Pluggat har jag också gjort litegrann, har dugga imorgon bitti så hoppas att den är lätt och att "allt" sitter i huvudet nu. Tänkte bara gå igenom anteckningarna en gång till sen blir det nog faktiskt godnatt snart. En till sak jag överraskar mig själv med är mitt nya "pensionärsliv", somnar supertidigt på kvällarna (är seriöst halft död efter 22 nu för tiden, kul att hitta på nåt med mig på kvällarna haha!) och vaknar jättetidigt med! Men det känns jättebra ändå, får lite mer gjort på dagarna helt plötsligt :)

Nya skor

 
H&M - 299:-
 
Säg hej till mina fina nya vardagsskor! Vart ute efter ett par nya stövletter då mina gamla börjar bli bra slitna, dessa är lite annorlunda och mer speciella så jag gillar dem. Priset går ju heller inte att klaga på! De kanske är aaaaningen stora till mina pygméfötter men eftersom de ska användas senare i höst och vinter kan jag ju ha extra tjocka strumpor i så blir det inga problem. Supernöjd med köpet är jag iallafall, gillar dem riktigt mycket ♥