Odd Molly Canna Cardigan ♥

 
 
Säg hej till min senaste kärlek från underbara Odd Molly ♥ Har länge velat köpa något mer från OM (har ju redan en Lovely knit som jag älskar) men inte riktigt vetat vad jag skulle välja. Var sugen på både en Remix blouse och en Canna cardigan, tänkte att det var bäst att investera i ett varmare plagg nu till vintern så det fick bli en Canna cardigan i en fin rosa färg som ni ser på bilden! Jag köpte min från Boozt.com för 1695 kr. Älskar varenda liten detalj på denna, de varma färgerna, mönstret, kanten och rosettknytet ♥ Riktigt bra köp med andra ord! Till våren blir det nog däremot en Remix blouse eller någon av alla andra fina blusar som finns, skulle gärna ha alltihop men man får ta lite i taget ;)

The Body Shop adventskalender 2014 ☆

 
Har ju nästan glömt bort att visa årets absolut bästa inköp - The Body Shops adventskalender ♥ Detta är årets höjdpunkt utan tvekan, värd varenda liten dyr krona. Det är tredje året jag köper TBS kalender och jag har vart supernöjd de två senaste åren så ser verkligen fram emot detta! Denna variant är den största kalendern, Ultimate, och kostade 1200 kr (värd 2585 kr). Och nu är det endast två dagar kvar - på måndag smäller det och jag får öppna första luckan! Superspänd!! :)

Fredag 28 november 2014

Mitt fantastiska halsband kommer från Glitter, såklart ;) Var kärlek vid första ögonkastet när vi fick in detta ♥
 
Hallå! :) Här sitter jag i soffan med tid över, inte varje dag. Ska strax klä på mig för att dra ner till stan på utvecklingssamtal på jobbet, blir mysigt :) Ska slänga i mig lite brunsch först kanske. Annars är jag helt ledig idag och även resten av helgen! Ska försöka vila ut och julpyssla en del, hade tänkt få upp julgranen på söndag då det är första advent, längtar så mycket till allt julmyyys :D
 
Igår hade vi en heldag i skolan, först lite seminarium på morgonen sen tre timmars ledig tid då vi passade på att glida runt bland affärer. Skoldagen avslutades med två timmars fixande på vår e-handelssida, så roligt! När jag kom hem på kvällen blev det en riktig långdusch, ansiktsmask och nagelmålning - vardagslyx och fin till helgen haha :)