Lauren linne

Åh de här gillar jag, så fina linnen! Tunna axelband, lite halvslappa och fin volangkant nedtill ♥ De kostar 129 kr och finns hos Gina Tricot! Måste nog ta mig dit och prova dem, har lite dåligt med linnen i garderoben faktiskt. Alla fyra var fina men min favorit är det ljusrosa! :)

Ny bikini

 
 
Ny bikini från H&M! 49:50 kr/del, alltså 99 kr för hela. Då är alltså årets bikini hittad men får se om det blir någon mer också haha, man kan väl inte ha för många ;) Det medföljer axelband till överdelen som går att sätta dit men det är inget som jag kommer använda. Gillar mönstret och rosetterna, så detta blir nog sommarens storfavorit! ♥

Tisdag 27 maj 2014

Hejsan! :) Åh jag känner mig lätt som en fjäder efter dessa dagar, så härligt! Gårdagen började med att jag och Jennifer åkte in till skolan för lite tentaplugg innan lektionen började, och på kvällen skickade vi in vårt sista arbete. Nu är det bara tenta och redovisning kvar!!
 
Denna dag började med möte på jobbet, och efter det sprang jag förbi The Body Shop som ni kan se på bilden, hihi, och köpte en liten sak eftersom de har medlemsdagar. Efter det åkte jag och Jennifer till skolan och pluggade, och sedan var det lektion vid 13. Sen jag kom hem vid 15-tiden har jag verkligen bara legat på soffan, haha, precis som jag ville. Har nyligen vaknat upp från en "liten" powernap så nu tänkte jag fortsätta mitt soffliggande med att kika runt på Ebay tror jag. Tänker alltså inte göra något mer vettigt idag utan sånt får jag ta tag i imorgon istället! ;)