Måndag 31 mars 2014

Hejsan! :) Sista mars idag, galet! Hoppas allt är fint med er, själv är jag fortfarande rätt slut men har verkligen försökt vila upp mig nu en vecka så lite bättre är det iallafall. Får försöka ta det lugnt med högskoleplugget nu så jag inte är helt förstörd till sommarlovet sen. Denna vecka börjar de nya, och sista kurserna för denna termin: Vetenskaplig metod - småskalig forskning på samhällsvetenskaplig grund och Bransch- och företagsanalys, så det blir spännande att se vad de har att bjuda på. Så himla skönt att bara ha en bok i varje kurs som ni ser på bilden, och speciellt då den ena ser ut som en barnbok haha! Den verkar dock bra iallafall så det är ju tur ;)

Lately

1. Kaffe och favoritserien! 2. Ett stycke jag i min härliga kimono. 3. En "plugg"-dag på biblioteket med Jennifer, fast vi har nog alltid roligare saker att prata om än plugg ;) 4. Sneak peek på mina nya underbara sängkläder. 5. Köpte denna VS-body mist till syster, Mango Temptation, och den luktar så gott!! 6. Att vakna av morgonsol i hela sovrummet är bästa starten på dagen. 7. Myskväll hos la familia!
8. Fixade mig en fin liten frisyr på jobbet, sök på #glitterhaireverywhere på instagram om ni vill se fler hårtips :) 9. Tussilagos! ♥

Onsdag 26 mars 2014

Heeej! :) Oj vad längesen det var jag skrev nu, vet inte ens vart jag ska börja. Haft så mycket i huvudet så har lagt allt vad internet heter åt sidan de senaste dagarna. Alltså den senaste tiden har verkligen inte vart den bästa för mig, har inte mått särskilt bra helt enkelt. Det är tur att jag har världens finaste människor runt omkring mig, annars skulle jag nog bara grävt ner mig faktiskt, så tack till er ♥ Anledningen till att jag mått lite dåligare är för att jag vart såå stressad, jag vill alltid alltid göra allting till 110%, minst, och jag blir aldrig nöjd. Jag tycker att det är jätteroligt att plugga, men jag har glömt bort att vila och har inte fått vila på flera månader - så den senaste tiden har kroppen sagt ifrån ordentligt. Jag har vart så utmattad, på riktigt, både fysiskt och psykiskt. Vissa dagar har jag vaknat efter en hel natts sömn, orkat hålla igång i en, max två timmar innan jag vart tvungen att gå och lägga mig igen i ett par timmar, och sedan somnat tidigt på kvällen igen utan problem. Har även haft perioder under vissa dagar då jag bara stirrar rakt ut i ingenting och är helt tom i huvudet, det är som att hjärnan bara stängt av helt enkelt för att den inte orkar. Jag vet att jag inte borde göra såhär mot mig själv, men det är svårt att bryta vanor. Det är svårt att låta bli att ge allt och lite till när jag vet att jag kan. Jag vet inte ens varför jag skriver det här men det är rätt skönt, så jag kan sätta punkt och bara gå vidare och vara glad och positiv igen! :)
 
För nu ska jag minsann vila och låta kroppen ta igen all energi från den senaste tiden, är helt ledig från allt i tre dagar nu! Gjort klart de senaste kurserna på högskolan nu och det gick verkligen jättebra så det känns skönt. De nya kurserna (och sista för denna termin) börjar på tisdag, så bortsett från jobb i helgen så är jag ledig tills dess. Känns helt overkligt att kunna sitta hemma i min soffa, kika på tv-serier och inte ha några måsten över huvud taget. Börjar känna mig som människa igen, underbart!
Nu ska jag fortsätta mitt The Vampire Diaries-maraton här haha. Ha det bra, och ta det lugnt hörrni! ;)