Lördag 28 juni 2014

Hejsan! :) Fick fundera innan jag kom på vilken veckodag det är, dagvild haha! Jag har jobbat varje dag nu från i onsdags så har varit så trött på kvällarna att jag inte orkat med så mycket. I torsdags däremot bar det av till Borlänge direkt efter jobbet för att hänga hemma hos Sandra med henne, Jennifer och Josefine, myskväll med fina tjejer ♥ Idag när jag kom hem så däckade jag direkt på soffan, förstår inte riktigt varför jag är så trött nu men det kunde alltid vara värre! Nu ska jag strax ut i regnet för att åka hem till hjärtat och bli bjuden på middag! :) Imorgon är det sista jobbdagen innan två dagars ledighet och hoppas på mycket att göra och många härliga kunder :D

Lately

1. Sockerbomb på Starbucks i Göteborg. 2. Lite mer gott på tåget hem, aloe vera kokos smakade sommar och daim mint var sjukt god! 3. Min chillar-katt i knät på hjärtat ♥ 4. Detaljbild, älskar mina guldiga skor. 5. Hjärtat bjöd på lyxfrukost en morgon :D 6. Töntar mig med syskonen (det är inte mina glasögon) och lillebror har klätt ut sig, haha dör! 7. Min katt är sjukt gosig på morgonen och ska ligga pressad mot min rygg haha, hjärtat tog tydligen denna bild en morgon när jag sov. Visst är hon mysig men det blir galet varmt! ;) 8. Pretty Little Liars och vego-filéer med annat gott, bra kväll. 9. Min lillebror är bra på att skriva snabbt, förstod precis vad han menade.. ;)

En del av shoppingen från Göteborg

Hade ju tänkt visa upp shoppingen från Göteborg, så tar den största delen av den i detta inlägg men sparar två av favoriterna till egna inlägg! På första bilden syns ju allt och nu när jag tänker efter var det inte så supermycket egentligen men jag är jättenöjd med precis allt! :D
 
 
Röd blus/tunika från Mango, 249:- 119:-. Behövs dock strykas som ni ser, haha!
 
Ljusrosa volanglinne från Chelsea, 199:-
 
Smått och gott från Lagerhaus, vit duk 10:-, vykort (ska ha som tavla) 10:-, sugrör (haha de var så söta) 29:-
 
Randiga espadriller från KappAhl, 149:- 50:-
 
Vit/beiga koppar från Lexington, 98:-/styck. De här har jag velat haft bra länge så passade på att slå till nu, de är riktigt stora vilket är perfekt för te eller varm choklad!
 
De två sista sakerna som inte kom med här visar jag upp i senare inlägg, det var de som kostade mest men också två saker jag verkligen velat ha så är riktigt nöjd över de inköpen. Så de förtjänar såklart egna inlägg haha ;)