Två nya

 
 
 
 
Hahaha älskar att Bella kommer in och lägger sig för att sova mitt i allt, ser ut som att hon är världens största katt också pga all päls!
 
Två nya plagg i min garderob! En svart kjol från H&M för 149 kr och en vit skjorta från Ebay för 37 (!!) kr. Kjolen passar till alla mina blusar, skjortor och stickade tröjor, men ska jag använda den nu lär jag ju ha strumpbyxor under såklart, haha. Finast är den till ballerinaskor men det får vänta till våren. Skjortan är också fin till allt tycker jag, såhär till kjol och klackar, till jeans (både som vanligt och instoppad) men även framstickande under en tröja ♥

Fredag 31 januari 2014

Hej hopp! :) Dessa dagar har bestått av föreläsningar på högskolan, hemmaplugg och för lite sömn, men jag kunde haft det värre. Inköp och försäljnings-kursen är rolig och nu är vi klar med alla föreläsningar i den, så nu gäller det att plugga hemma inför inlämningar, seminarier och tenta. Men det är som tur är ett bra tag kvar till tentan iallafall. De kommande två veckorna har vi bara föreläsningar på högskolan i kursen Butiksdesign och exponering, och de har vi bara på tisdagar så jag kommer alltså vara i skolan två dagar på två veckor. Då är det hemmaplugg som gäller, så lite självdisciplin lär man ha ;)
 
Annars så pysslar jag mest runt här hemma i lägenheten just nu, har så mycket jag vill fixa så tror jag ska skriva en lista på allt för varje rum så får jag ta en sak i taget. Har även hunnit vart hem till mamma en sväng i tisdags för lite familjetid! Sen har jag såklart ägnat mig åt lite shopping också, haha. Har fyndat en hel del på Ebay den senaste tiden (jag och Jennifer är helt fast, det blir svårare att låta bli när man har en vän som är likadan haha) och idag kom första paketet hem. Så jag kan nog vänta mig några fler paket inom de närmsta dagarna/veckorna, men det är lika bra att handla när man hittar sånt man ändå behöver för några tior liksom!
Nej nu tänkte jag få undan lite plugg så jag kan ta det lugnt sen, jobbar hela helgen så det blir nog en tidig kväll :)

Nytt från JC

 
Älskar att fynda, så klart man passar på när man hittar plagg för superbra reapriser! Hittade dessa två från JC's rea, jeansen kostade 99 kr och koftan var det halva reapriset på så fick även den för 99 kr (priserna syndes inte så bra på bilden som jag trodde, haha). Har svårt att hitta jeans som sitter tight runt hela benen, det är därför jag använder nästan bara Dr Denim, men dessa känns riktigt bra faktiskt så får hoppas att de håller formen. Koftan är så himla mysig, den är väldigt lång också vilket jag tycker var snyggt. Basplagg som dessa behövs ju alltid så är riktigt nöjd över mina reafynd! :)