TV-serie-tips: Star-Crossed

Här kommer ett tips på en ny tv-serie från en riktig tv-serienörd ;) Såg att Madeleine skrev om denna på sin blogg och tyckte att det lät som något för mig, så självklart var jag tvungen att kolla in den. Tycker att det är kul med helt nya tv-serier, trots att det finns en risk att de läggs ner efter första säsongen eller lite senare (precis som med mina tidigare favoriter The Secret Circle, Jane by Design och The Lying Game). Denna finns det bara två avsnitt ute av än så länge, så tips om ni vill börja kolla på något nytt som inte tar evigheter att kolla ikapp.
 
Såhär står det på Imdb om serien: "About an epic romance between a human girl and an alien boy when he and eight others of his kind are integrated into a suburban high school 10 years after they landed on Earth and were consigned to an internment camp."
 
Spännande, övernaturligt, romantik.. Ja det låter ju som någonting för mig! Sen skadar det ju aldrig med lite ögongodis, och Matt Lanter var ju inte helt fel att titta på, haha ;) Det är inte den bästa tv-serien jag sett, men av de två avsnitt jag sett så gillar jag den iallafall och det är alltid kul med något nytt att följa! Här är en liten trailer på 1 minut om ni blev lite intresserade:
 
Madde / ★ Livet som mamma och lärare ★

Visst är den bra :) . Jag är helt såld ;) . En serie i min smak men har inte hunnit se de nyaste avsnittet ännu själv. Den här veckan har varit intensiv :).

Svar: Jaa verkligen, det var ett bra tips! :) Nej jag vet hur det kan vara ibland, då får man ta igen sånt sen när man har mer tid. Men då har du ett bra avsnitt att se fram emot iallafall! :)
Jasmine

Rebecca

Sv: Tack tack :D

Serien verkar jättebra! Den måste jag börja se! :)

Svar: Ja men eller hur! :D Gör så, så får vi se vad du tycker om den! :)
Jasmine

Linda

får jag se!:D

Svar: Ja gör det! :D
Jasmine

dite

åh den där verkar vara hur bra som helst, måste börja se den :D

Svar: Jaa jag gillar den iallafall, så det tycker jag att du ska! :D
Jasmine

Amanda Lundkvist

sv: tack visst är det :D kunde inte motstå läppstiftet när jag såg den i affären bland sminket som var på rea ;) och vad är inte bättre när det var två färger ,så fick som 2 in 1 :)

Svar: Jaa det är ju perfekt, riktigt fynd alltså! :)
Jasmine

V I L M A L A ♔

Åh bra tips, behövs alltid ;D

Svar: Jaa visst är det så, alltid kul med nya serier att kolla på ju! :D
Jasmine

Amanda

Jag älskar tv-serier så tack för tipset :D

Svar: Jaa jag med, bästa som finns! Så lite så :D
Jasmine

elin stridh

tusen tack :D

Svar: Så lite så! :)
Jasmine

VERONICA

Min serie som precis tagit slut! Perfekt tips! :) Kramar

Svar: Haha vilken tur då! :D Kram
Jasmine