Fredag 28 februari 2014

 
Har inga nya bilder just nu så bjuder på två detaljbilder från mitt sovrum ♥
 
Hej på er! :) Kul att ni gillade serie-tipset nedanför, jag längtar då redan tills natten till tisdag när nästa avsnitt kommer ut, haha! Har iallafall haft ett par bättre dagar nu sen i onsdags när jag bara var så seg hela dagen. Igår hade jag seminarium mellan 8-10, sista seminariet i den kursen och har fått jättebra på alla inlämningar vilket känns superskönt! När jag kom hem plockade jag ihop lite här hemma, kollade på PLL och somnade en stund. Sov dock kanske inte så jättebra då jag låg ihoprullad som en köttbulle (fryser så mycket och orkar inte hämta filt, så har fått för mig att mindre värme slipper ut om jag ligger så ihoprullad som jag bara kan. Lovar att min katt tog upp större plats än mig, haha) plus att jag drömde jobbiga drömmar om folk som försökte ta sig in i min lägenhet, haha. Sov bättre sen på natten iallafall så det var skönt! :)
 
Idag, fredag, har jag vart ledig. Mest tagit det lugnt faktiskt, men fick hjälp av min snälla mamma med att storhandla på eftermiddagen! :) Så himla skönt att få skjuts så man slipper bära allt, och nu är äntligen alla förråden påfyllda här hemma. Förstod att det gått långt när jag var tvungen att äta nudlar till lunch då det var det enda som fanns hemma (det är tredje gången sen jag flyttade för över 1 år sen som jag äter nudlar, gillar det inte alls haha) men nu så finns det massor av gott att äta framöver.
 
Kvällen bjuder på lugn och ro den med, ska försöka få till lite fredagskänsla tänkte jag. Jag och hjärtat ska nog beställa någon mat och kolla på tv bara, mys ♥ Jobbar ju i helgen så det blir nog inte allt för sent idag. Ha en fin helg nu hörrni, kramkram! :)
Jennifer

Tv-mys med Kenza på tvn ;) :*

Svar: haha ja vi kikade en liten stund iallafall! ;) :*
Jasmine