Lately

1. Världens mysigaste tofflor som jag bor i hemma, från Lindex. 2. Testade på en av våra hårskuggor på jobbet förut, kul med rosa hårtoppar för en dag ;) 3. Julpyssel med hjärtat! 4. Jobb dagen innan julafton, klart man får vara riktigt finklädd då :) 5. Så fin liten julklapp från C6. Julaftonsselfie. 7. Jag och katten hos mamma haha. 8. Älskade vinterland. 9. Törstsläckarpaus med min bästa!

Tisdag 30 december 2014

Hejhopp! :) Har haft en helt perfekt jul med min fina familj, så skönt med lugn, ro, god mat, fina julklappar och att få umgås ♥ Annandag jul jobbade jag men bortsett från det har jag faktiskt vart ledig. Pluggade lite med Jennifer igår vilket är det enda jag gjort i pluggväg haha ;) Har gjort så lite som möjligt dessa lediga dagar, lagat mat, kollat på tv-serier och degat i soffan - sköönt! Hjärtat kom hem i söndags också så vi har hunnit med att mysa en del. Idag tvingade jag på Cornelia mitt trevliga sällskap, vet att hon inte kunde säga nej haha ;)
 
Imorgon är det ju nyårsafton, galet! Jag ska spendera första delen av dagen på jobbet faktiskt, ska bli roligt! Efter det blir det nog middag bara jag och hjärtat, sen blir det att hänga med Cornelia och Johannes resten av nyårskvällen. Känner på mig att jag kommer få en toppen nyårsafton! :)

Lucka 19-24 i TBS Adventskalender

Satsuma shower gel, Plum lip gloss, Strawberry body polish, All-In-One instablur, Wild argan oil body butter, och Vitamin E overnight serum-in-oil
 
Alltså jag älskar varenda produkt - duschkrämen luktar superfräscht, The Body Shops lip gloss är hur bra som helst, jordgubbsskrubben vill man typ äta för att den luktar så gott, instablur-primern är världsbäst och superskön i ansiktet, wild argan oil är sedan i somras min nya favoritdoft från TBS (okej delad plats med moringa kanske) och ansiktsserumet har jag ju en flaska av sen tidigare som strax är slut och som jag gillar massor. Alla andra produkter jag fått i kalendern har också vart super, är helt lyrisk över denna underbara kalender varenda år haha! Nu har jag 24 nya härliga produkter som kommer räcka ett tag framöver, åh så härligt :)