Nytt från H&M

 
 
 
Dessa tre låg i mitt senaste paket från H&M! 1: En tvådelad pyjamas i ljusrosa som är hur skön som helst att glida runt i hemma, hittade den på rean för 100:-. 2: En svart bikini med volanger, 49:50:-/del. 3: Svart klänning som passar vilket tillfälle som helst, superfin på! Fyndade även denna på rean för 100:-

Lördag 30 augusti 2014

Hejhej! :) Har verkligen haft fullt upp denna vecka, galet. Har jobbat måndag-fredag, träffat både Jennifer och Sandra, flängt fram och tillbaka från lägenheten då det har vart målare här inne och målat insida fönster osv (vill ju helst inte vara hemma och ivägen då), och klämt in mat och sömn där emellan. Igår kväll efter jobbet passade jag och hjärtat på att ha en riktig myskväll, så jag köpte mig en stor godispåse men orkade inte ens hälften haha, men då har jag ju kvar tills ikväll! Är alltså ledig nu lördag och söndag. Ska bara vila upp mig dessa dagar för på måndag börjar högskolan igen, sista året - spännande! Kommer ha fullt upp med både jobb och skola nästa vecka vilket ska bli riktigt kul :)

Nytt från The Body Shop

Handlade lite från The Body Shop för några veckor sen då de hade VIP-dag! Alla som handlade fick ett body butter från deras senaste doft/serie som släpps nu i slutet på augusti - Wild Argan Oil. Alltså den luktar gudomligt, luktar verkligen sommar och det tog ett tag innan jag kom på att den påminde om Monoi-doftande produkter jag hittat hos både TBS och Yves Rocher. Serien kommer att bestå av en del olika produkter, och hade det inte vart så att jag har så himla mycket hemma redan så hade jag köpt på mig massa så fort de släpps! Men tipstipstips till er, skynda er till närmsta butik nu i slutet av augusti och lukta! Får hoppas på att iallafall något ur serien kommer att finnas i TBS's julkalender som jag såklart måste köpa även i år, för vid den tiden borde mitt lager ha minskat iallafall, haha :)
 
Så det jag köpte från TBS var ny rengöring och återfuktning till ansiktet från Tea Tree-serien. Min hud är kaos just nu vilket är sjukt drygt så jag hoppas att dessa kan hjälpa åtminstone litegrann. Köpte alltså Tea Tree skin clearing lotion och Tea Tree cool & creamy wash.