Shady Chiffon Dress by Ida Sjöstedt ♥

Åh hej perfektion, flytta in i min garderob nu! ♥ Älskar klänningar, så fint men bekvämt på samma gång - perfekt för sommaren. Dessa klänningar kommer från Ida Sjöstedt och finns på Nelly.com för 1195 kr/styck. Vet inte vilken jag gillar mest, både gult och marinblått är ju jättefint! Synd att studentplånboken inte gillar såna köp, annars hade jag nog inte tvekat :)

Lite bilder från kryssningen!

Här är lite blandade bilder från kryssningen, brukar vara så dålig på att komma ihåg att ta bilder men några blev det iallafall med mobilen. Mestadels på massa god mat (sushi ♥♥), men det är ju aldrig fel ;)
 
Åkte tillsammans med pappa, Marianne, fyra av mina syskon och så hjärtat såklart. En dygnskryssning till Åbo och tillbaka. Blev mycket god mat (behövde aldrig vara hungrig under hela resan, haha!) och så lite tax free-shopping! Hade även världens flyt och lyckades få ur 20 euro (typ 200 kr ju!!) ur en spelautomat, någon hade glömt att ta ut sina pengar haha. Det är inte första gången det händer heller! Så jag passade på att unna mig något litet fint som jag velat haft ett tag, ska fota det och visa i ett senare inlägg. Hade hur som helst en jättetrevlig kryssning, så skönt att få komma bort och bli lite bortskämd emellanåt! :) ♥

Lördag 26 april 2014

Hej på er! :) Hoppas veckan har vart bra, jag är helt dagvild just nu så har fått för mig att det är tisdag eller något sånt, blir väl lätt att man inte har koll när man jobbar helger. Sen sist har jag iallafall hunnit med en kryssning som jag kom hem ifrån i torsdags. Har vart superhärligt, ska försöka skriva ihop ett litet inlägg om den senare när jag har tid. Just nu sitter jag i soffan, nyss hemkommen från jobbet. Jag och Gabbi jobbade på hårt idag, löningshelg och allt så det har vart fullt upp ;) Annars känner jag mig lite smådålig faktiskt då jag inte sovit mycket alls inatt. Min katt har hållt igång hela natten typ så då är det omöjligt att sova, och när jag väl har lyckats sova lite så har jag drömt så himla jobbiga drömmar så det har blivit noll effektiv sömn för mig med andra ord. Jaja, jag lever iallafall och det är väl huvudsaken!
 
Nu ska jag strax åka hem tilll hjärtat och bli bjuden på middag, sen ska jag försöka komma i säng i tid då det står jobb på schemat imorgon också. Någonstans mitt i allt måste jag försöka klämma in plugg då vi har tenta på onsdag. Har inte ens börjat än...