6 stycken från senaste dagarna

I torsdags hade jag kvalitetstid med mami, vi spenderade dagen i Sågmyra på Lager 157, Bubbleroom outlet och alla andra butiker där, åt lunch och hade det mys bara! :) ♥ Fyndade två fina överdelar till mig själv (som ni ska få närmare bilder på snart), en present och massa julkulor (hahaha) superbilligt! Igår, lördag, var det Cornelia-tid hela dagen lång! Vi drog till Valbo, shoppade på köpcentrumet och IKEA såklart, åt gott, snackade massa strunt och avslutade kvällen i min soffa med glass, kakor och Harry Potter på tv:n. Perfekt! ♥

Beställt!

Boots - Din Sko, 299 kr

Det är dags att införskaffa sig ett par nya höstboots för min del då mina gamla bokstavligt talat rasat sönder (haha rätt rolig men sorglig historia, sulan på ena skon lossnade i lördags på jobbet, snyggt värre..). Ett par låga boots utan klack är verkligen perfekta vardagsskorna hela hösten, vintern och våren! Har kikat in dessa ovan från Din Sko några gånger men de finns aldrig i min storlek, så skyndade mig att beställa hem ett par igår när jag såg att de fanns inne i storlek 35. Verkar som att jag tog de sista också då de är slutsålda nu. Hoppas verkligen att de sitter bra nu bara då jag inte haft möjlighet att prova dem innan. Putfeetfirst.com (Din Sko, Nilson Shoes, Ecco och Skopunkten) har dessutom fri frakt till 30 september så passa på att beställa hem något om ni funderat på det! :)

Lately

1,2,3. Ett stycke klädsel för några dagar sen. 4. Myssockor ♥ 5. Fina blommor :) 6. Hahaha, julnörd-varning kanske, men Gallerix har ju konkursutförsäljning så hittade detta billigt. 7. På promenad ner till stan och tillbaka. 8. Okej detta är ingen träningsblogg, men visst rör jag på mig jag med fast jag inte skriver om det jämt. 9. Fin utsikt att vakna till :)