Söndag 27 oktober 2013

1,2. Från när vi firade mina småbröder för ett par veckor sen, den fina rosa påsen var såklart till min 15-åriga lillebror haha ♥ 3. Maaat!
4. Vi får lära oss bra grejer på högskolan. 5. Min lilla dam tycker att mitt pluggande är tråkigt.. 6. Min och Jennifers affärsplan, bästa! :D
7. Blommor ♥ 8,9. Var hem och hälsade på familjen, och goaste bebisen :)
 
Hejsan! :) Jääklar vilken vecka jag haft, måste vart den mest produktiva/effektiva i världshistorien, eller något sånt iallafall. Måndagen började med redovisning av vår marknadsundersökning som blev väldigt bra tror jag. Sedan har jag och Jennifer suttit från morgon till kväll i tre dagar och skrivit ihop vår affärsplan, vill man så kan man liksom. Jag känner mig iallafall supernöjd, tycker vi har gjort ett riktigt bra jobb, så dig jobbar jag gärna med igen Jennifer! :D När affärsplanen väl var inskickad tog jag en dag ledig från allt plugg, åkte till jobbet för att göra en utbildning, handlade lite fint och nödvändigt till hemmet och åkte hem till mamma för att få en riktig familjekväll! Fredagen och lördagen städade jag min lägenhet och målade byrå och spegel till hallen (vitt såklart, som alla andra möbler här hemma haha) så nu börjar det bli riktigt fint där ute.
 
Idag har jag hunnit med en del trots sovmorgon. Mötte upp Jennifer på biblioteket för att förbereda oss inför morgondagens redovisning av affärsplanen, och även opponering på en annans. Satt kvar där tills stängning och efter det skyndade jag mig att köpa en sak innan jag hoppade på bussen hem. Vad det är får ni se senare, men man kan väl säga att jag längtat efter det hela året typ, haha! Har ingen aning om vad jag ska göra resten av kvällen, borde egentligen plugga inför tentan som är på torsdag men känner också för att njuta av den lilla helg som är kvar. Hur som, ni får ha en bra söndagskväll! :)
Jennifer

Wiiiieee ett nytt inlägg! :))) du är paxad tills nästa gruppuppgift ;) supernyfiken på vad din hemlis kommer att innehålla ;)

Svar: Det låter superbraa! :D Jaa det förstår jag, får uppdatera dig dagligen hihi ;) :*
Jasmine