R.E.D.D. Free + HPV-vaccin.se

 
Jag tycker att alla vid det här laget bör vara bekanta med Reddville, så gott som jag pratat om dem haha. En av, enligt mig, de bästa affärsidéer som finns! Reddville.se erbjuder antingen tampongprenumerationer genom Reddshop (hur härligt är det inte att kunna beställa hem skräddarsydda tamponger varje månad, direkt ner i brevlådan?), eller gratis tampongutskick genom R.E.D.D. Free!
 
Till varje kampanj har R.E.D.D. Free en samarbetspartner, denna gång är det HPV-vaccin.se. HPV är världens vanligaste sexuellt överförbara virus och kan orsaka cellförändringar på livmoderhalsen som i sin tur kan leda till cancer. HPV-vaccin ingår i högkostnadsskyddet tills man fyller 27 år, hur bra som helst! Vill ni läsa mer bra information om HPV, vaccinet och hitta din närmaste vaccinationsklinik, klicka er in på www.HPV-vaccin.se. Glöm inte att gå på era cellprovtagningar också! :)
 
Då jag har äran att få vara Shesocial-bloggare och få hem de underbart fina VIP-utskicken ska jag självklart dela med mig av denna kampanjs paket, som ni kan se på bilderna ovan. Denna gång är det ett fint reseinspirerat kit innehållandes en praktisk tygpåse, sminknecessär, fickspegel, borste och tamponger såklart! Tusen tack R.E.D.D. Free och HPV-vaccin.se ♥