The Body Shop adventskalender 2013 ♥

 
Här är något jag gått och längtat efter hela året kan man säga! Den finaste adventskalendern från The Body Shop ♥ TBS säljer dessa kalendrar varje år i tre utföranden, förra året köpte jag den minsta men i år slog jag till på den största då den är värd mer än dubbelt så mycket mot vad man betalar för den. Det svider ju en aning i plånboken men den är sååå värd det i december när man får öppna en ny lucka varje dag med något fint i. Funderar ni på att köpa en av dessa rekommenderar jag er att göra det nu, de går åt väldigt fort. 1200 kr kostar denna, och det är alltså den dyraste av dem. Men ni kan ju gissa vem som längtar ihjäl sig till december nu! :))

R.E.D.D. Free + HPV-vaccin.se

 
Jag tycker att alla vid det här laget bör vara bekanta med Reddville, så gott som jag pratat om dem haha. En av, enligt mig, de bästa affärsidéer som finns! Reddville.se erbjuder antingen tampongprenumerationer genom Reddshop (hur härligt är det inte att kunna beställa hem skräddarsydda tamponger varje månad, direkt ner i brevlådan?), eller gratis tampongutskick genom R.E.D.D. Free!
 
Till varje kampanj har R.E.D.D. Free en samarbetspartner, denna gång är det HPV-vaccin.se. HPV är världens vanligaste sexuellt överförbara virus och kan orsaka cellförändringar på livmoderhalsen som i sin tur kan leda till cancer. HPV-vaccin ingår i högkostnadsskyddet tills man fyller 27 år, hur bra som helst! Vill ni läsa mer bra information om HPV, vaccinet och hitta din närmaste vaccinationsklinik, klicka er in på www.HPV-vaccin.se. Glöm inte att gå på era cellprovtagningar också! :)
 
Då jag har äran att få vara Shesocial-bloggare och få hem de underbart fina VIP-utskicken ska jag självklart dela med mig av denna kampanjs paket, som ni kan se på bilderna ovan. Denna gång är det ett fint reseinspirerat kit innehållandes en praktisk tygpåse, sminknecessär, fickspegel, borste och tamponger såklart! Tusen tack R.E.D.D. Free och HPV-vaccin.se ♥

Söndag 27 oktober 2013

1,2. Från när vi firade mina småbröder för ett par veckor sen, den fina rosa påsen var såklart till min 15-åriga lillebror haha ♥ 3. Maaat!
4. Vi får lära oss bra grejer på högskolan. 5. Min lilla dam tycker att mitt pluggande är tråkigt.. 6. Min och Jennifers affärsplan, bästa! :D
7. Blommor ♥ 8,9. Var hem och hälsade på familjen, och goaste bebisen :)
 
Hejsan! :) Jääklar vilken vecka jag haft, måste vart den mest produktiva/effektiva i världshistorien, eller något sånt iallafall. Måndagen började med redovisning av vår marknadsundersökning som blev väldigt bra tror jag. Sedan har jag och Jennifer suttit från morgon till kväll i tre dagar och skrivit ihop vår affärsplan, vill man så kan man liksom. Jag känner mig iallafall supernöjd, tycker vi har gjort ett riktigt bra jobb, så dig jobbar jag gärna med igen Jennifer! :D När affärsplanen väl var inskickad tog jag en dag ledig från allt plugg, åkte till jobbet för att göra en utbildning, handlade lite fint och nödvändigt till hemmet och åkte hem till mamma för att få en riktig familjekväll! Fredagen och lördagen städade jag min lägenhet och målade byrå och spegel till hallen (vitt såklart, som alla andra möbler här hemma haha) så nu börjar det bli riktigt fint där ute.
 
Idag har jag hunnit med en del trots sovmorgon. Mötte upp Jennifer på biblioteket för att förbereda oss inför morgondagens redovisning av affärsplanen, och även opponering på en annans. Satt kvar där tills stängning och efter det skyndade jag mig att köpa en sak innan jag hoppade på bussen hem. Vad det är får ni se senare, men man kan väl säga att jag längtat efter det hela året typ, haha! Har ingen aning om vad jag ska göra resten av kvällen, borde egentligen plugga inför tentan som är på torsdag men känner också för att njuta av den lilla helg som är kvar. Hur som, ni får ha en bra söndagskväll! :)