Ännu en ledig onsdag

 
Även denna onsdag är jag ledig, himla skönt faktiskt. Bara myser runt i min lägenhet med tända ljus och gott te! Just nu har jag matchande tepåsar som ni kan se haha, fast favoritsmaken är helt klart grönt te med vanilj ♥ Den fina te-lådan kommer från Indiska förresten!

Har inte skrivit något här på några dagar, men vi kom iallafall hem från en weekend i Göteborg i söndags. Haft det hur bra som helst, lite shopping, julklappshandlande, jul på Liseberg och allmänt mys bara :) Var faktiskt duktig och tog med mig kameran, så har lite fina bilder från Liseberg jag kan försöka visa sen! Kom som sagt hem i söndags kväll, den kvällen ägnades åt att packa upp allting och sen kom även Cornelia över en liten stund för att hämta en sak och bara prata lite strunt ♥ I måndags orkade jag verkligen inte skriva något här, ska jag vara ärlig så hade jag en riktigt dålig dag då jag bara kände mig nedstämd.. Var stressad över en skoluppgift och det gick väl ut över hela humöret tror jag, men nu är den klar iallafall och allting känns mycket bättre! :) Igår, tisdag, började dagen med ett seminarium mellan 8-10, och efter det åkte jag faktiskt hem och var produktiv istället för att somna på sängen, det ni! Har nämligen fått ta över ett jättefint hörnskåp från min morbror som passar perfekt i mitt stora kök, och igår passade jag på att måla om det vitt så nu står det helt nymålat och fint i mitt kök. Kvällen spenderade jag i min soffa framför en julfilm tillsammans med pojken min, supermys :)
 
Idag då, fram tills nu har jag bara tagit det lugnt, betalat lite räkningar och sånt tråkigt nödvändigt. Men resten av denna dag tänkte jag ägna åt storstädning av lägenheten. Det är ju första advent på söndag så det börjar bli dags att få upp julsakerna här, och jag jobbar hela helgen så skulle helst vilja få det gjort innan dess. Kommer bli så himla mysigt att få upp allt julpynt!! ♥

6 Sheinside-favoriter

Berättade ju om Sheinside häromdagen, därifrån jag beställde min jacka! Här har ni sex stycken fina favoriter från hemsidan. Vitt, rosa, marinblått och svart, perfekta färger i garderoben. Har ni någon favorit eller hittat något annat fint därfrån? :) Om jag måste välja en av dessa får det bli den första, så himla söt blus!! Dessa plagg på bilderna ovan kostar från 16 Euro och uppåt!
 

Fin kofta från KappAhl ♥

Ni kanske vet hur mycket jag tycker om KappAhls kläder, de har verkligen steppat upp de senaste åren och idag är det nog där jag hittar mest plagg jag får riktiga ha-begär utav. De är riktigt bra på romantiska mysiga plagg, fina blusar och härliga stickade koftor. Senaste kärleken jag hittat är denna underbara kofta på bilden ovan, älskar både den vita och den marinblåa, så kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag tycker om mest. Ni kanske ser att den påminner om Bondelids "Pearl Cardigan" (Bondelid är också ett av mina absoluta favoritmärken), som jag har bestämt mig för att jag "måste" ha någon dag.. ♥ Denna kofta ovan från KappAhl blir iallafall din för 399 kr!