Ny design?

Jag har funderat ett tag, och jag tror att det är dags för en ny design på bloggen. Tror att det kan ge mig mer motivation att göra fina inlägg om jag känner mig nöjd med min design, och det har ju vart väldigt dött här på bloggen under de senaste månaderna. Visst tycker jag väl om den jag har nu, men jag har haft den i snart två år tror jag, så är skapligt trött på den kan man säga.
 
Vad tycker ni? Är det något som är bra som det är nu, något som kan bli bättre/fattas? Ni får gärna komma med förslag. Jag är sugen på att bredda bloggen (bredare blogg = större bilder), och ändra färgtema helt. Tycker det är fint och cleant med svartvitt men är rädd att den kanske ser ut som många andras, annars tänkte jag mig någon ljus pastellfärg.. Så om ni har några förslag eller synpunkter får ni gärna komma med dem, kan behöva en del tips här haha! :)

Måndag 6 maj 2013

Hejsan! :)
 
Underbart väder ute nu ju (haha varför ska man alltid prata om vädret?..), kom hem från stan för ett tag sen och smälte nästan i solen. Ser ut som att det ska bli riktigt fint imorgon också, men då är jag upptagen från morgon till kväll. Först en föreläsning på högskolan, sen jobbar jag till stängning på kvällen. Har skola även på onsdag, men sen är det långledigt för min del!
 
Annars då, livet flyter på. Pluggar på in i det sista på högskolan nu innan vi får sommarledigt, jobbar på i butiken, njuter av våren och umgås med fina människor ♥ Har fixat iordning på min balkong nu också, köpt heltäckningsmatta till golvet och möbler, så igår gjorde jag iordning en riktigt stor frukost och åt upp den ute på balkongen, perfekt morgon.
 
Nu ska jag ta mig ut i solen, hoppas på en härlig vecka nu. Puss!!
Lite gamla mobilbilder från de senaste månaderna. Mina ben är en standard-instabild haha, mina söta småbröder, lite egopics och en mysig sushikväll med mina fina tjejer från högskolan då Sandra fyllde år

R.E.D.D. Free + Oriptan

Hört talas om Reddville? Om inte, skynda er in och kolla! Reddville erbjuder bland annat tampongprenumerationer (hur skönt är det inte att kunna beställa hem skräddarsydda tamponger i brevlådan varje månad?) men även min favorit som jag vart medlem i sen över ett år tillbaka: R.E.D.D. Free. Genom att vara medlem här får man hem tamponger, helt gratis! Det enda som krävs är att du svarar på några korta frågor (tar max 2 minuter) efter varje utskick du får hem. Jag har som sagt vart medlem i över ett år och har inte behövt köpa ett enda paket tamponger sen dess, underbart!
 
R.E.D.D. Free har till varje kampanj en samarbetspartner, och denna gång är det faktiskt helårspartnern Oriptan! Oriptan är ett receptfritt läkemedel som används vid akut användning av migrän, det finns att köpa på de flesta apotek. OBS - läkemedlet ska bara användas av dem som vet att de har migrän, alltså fått diagnosen ställd av en läkare! Nu kan man dessutom köpa Oriptan till rabatterat pris på apotea.se, ange koden Ori20 i kassan och få 20% rabatt, bra va? :)
 
Jag har turen att få hem ett specialutskick, så förutom tamponger fick jag denna gång även Oriptans Lugn & Ro-kit!
En ögonmask, öronproppar, ansiktsmask från Make Up Store och en "Lugn & Ro-yoga"-DVD. Jag är lyckligt lottad som aldrig haft migrän i hela mitt liv, men detta kit är verkligen perfekt för mig då jag är väldigt stressad och har sömnproblem ganska ofta. Så detta kom verkligen väl till hands måste jag säga. Tusen tack Reddville, och självklart även Oriptan! :)