Härliga dagar

Hej på er! :)
 
Kan tala om att inlämningen gick bra till slut, satt uppe till fyra på morgonen ungefär tre nätter i rad haha. Men det blev rätt bra tror jag, totalt nästan 11 sidor allt som allt. Så natten till fredagen skickade jag in den, och sedan kan jag tala om att jag sov till halv fyra dagen efter.. Var helt utmattad! Har ägnat i princip hela helgen till att sova, med undantag för i lördags då jag var hem till mamma för att fira lillasyster som fyllde 13!
 
Igår, måndag, fyllde Josefine år så jag och Sandra drog hem till henne för ett litet födelsedagsfirande. En jättetrevlig eftermiddag med tjejerna, det är kul att ses utanför skolan och alla skolböcker och allt. Idag var det dags för redovisningen utav arbetet och det gick jättebra. Fick även tillbaka marknadsföringstentan, och jag måste verkligen få skryta lite blygsamt här, haha, men jag fick 59 poäng utav 60! Kändes så jäkla skönt och läraren frågade till och med om de fick använda mina svar som exempel till kommande studenter för att de var så välformulerade. Bättre beröm än så går väl knappt att få, så jag svävar typ på moln här! :) Efter redovisningen åkte jag hem till Falun igen där jag mötte upp Jennifer, Viktor och Simon för en stunds plugg på biblioteket. Vi har ju tenta i juridik om två dagar, så det börjar bli dags att plugga inför den.
 
Nu ska jag ta mig någonting att äta här, sedan blir det plugg tills det är dags att lägga sig. Bjuder på ett ihopplock av bilder från de senaste veckorna med!
1. Fina rosor i mitt sovrum! 2. Firade lilsis i helgen. 3. Frukost på sängen när den är som bäst, hembakat bröd och frukt ♥ 4. En väldigt liten del av mitt vardagsrum, hittade så fina tulpaner så var tvungen att köpa dem :)
Amanda Persson

fina bilder :D

Svar: Tack så mycket! :D
Jasmine