Härliga dagar

Hej på er! :)
 
Kan tala om att inlämningen gick bra till slut, satt uppe till fyra på morgonen ungefär tre nätter i rad haha. Men det blev rätt bra tror jag, totalt nästan 11 sidor allt som allt. Så natten till fredagen skickade jag in den, och sedan kan jag tala om att jag sov till halv fyra dagen efter.. Var helt utmattad! Har ägnat i princip hela helgen till att sova, med undantag för i lördags då jag var hem till mamma för att fira lillasyster som fyllde 13!
 
Igår, måndag, fyllde Josefine år så jag och Sandra drog hem till henne för ett litet födelsedagsfirande. En jättetrevlig eftermiddag med tjejerna, det är kul att ses utanför skolan och alla skolböcker och allt. Idag var det dags för redovisningen utav arbetet och det gick jättebra. Fick även tillbaka marknadsföringstentan, och jag måste verkligen få skryta lite blygsamt här, haha, men jag fick 59 poäng utav 60! Kändes så jäkla skönt och läraren frågade till och med om de fick använda mina svar som exempel till kommande studenter för att de var så välformulerade. Bättre beröm än så går väl knappt att få, så jag svävar typ på moln här! :) Efter redovisningen åkte jag hem till Falun igen där jag mötte upp Jennifer, Viktor och Simon för en stunds plugg på biblioteket. Vi har ju tenta i juridik om två dagar, så det börjar bli dags att plugga inför den.
 
Nu ska jag ta mig någonting att äta här, sedan blir det plugg tills det är dags att lägga sig. Bjuder på ett ihopplock av bilder från de senaste veckorna med!
1. Fina rosor i mitt sovrum! 2. Firade lilsis i helgen. 3. Frukost på sängen när den är som bäst, hembakat bröd och frukt ♥ 4. En väldigt liten del av mitt vardagsrum, hittade så fina tulpaner så var tvungen att köpa dem :)

Tisdag 19 mars 2013

Hallå hallå! :)
 
Haha här har det vart tyst sen dagen innan tentan.. Men i fredags som sagt så var det dags för den, och det gick faktiskt riktigt bra! Får se om en vecka exakt hur bra dock, men det kändes hur skönt som helst när den var över. Efter det har jag haft tre härliga dagar på jobbet, och idag var det dags för skola igen. Och nu spenderar jag varje ledig tid till inlämningen som ska in på fredag. Det är ingen vila här inte, men men.
 
Helst skulle jag bara vilja sjunka ner i soffan resten av kvällen, men jag lär sitta kvar här och skriva tills jag stupar i säng. Ska nog skära upp lite frukt så att jag har något gott att äta på under tiden iallafall! Ni får ha det fint tills vi hörs nästa gång ♥ Bjuder på en bild på lilla damen här hemma som avslut på detta inlägg!

En dag kvar!

Hej på er! :)
 
Hoppas allt är fint med er, här är det bra trots all stress. Imorgon är det dags för tenta i marknadsföring, så det enda jag gör är att läsa, läsa och läsa. I förrgår pluggade jag 12 timmar på raken, och igår ungefär lika mycket, fast åkte även in till skolan för att plugga tillsammans med Sandra för lite omväxling. Det ska bli himla skönt när tentan är över måste jag säga, men det blir ingen vila för mig då. Förutom att jag får jobba lite som ska bli hur skönt som helst, så har jag en uppsats som ska in om en vecka, och tenta i juridik om två veckor.
 
Men sen efter det är det påsk, och då får jag äntligen vila upp mig lite! Men nu lär jag fortsätta plugga här, ville bara in och säga hej. Eller först måste jag springa på toa, har druckit massa kaffe för att hålla mig pigg men det rinner ju rakt igenom, haha! :)