Söndag 30 juni 2013

Hallå där! Haft en bra vecka? Känns som att jag har hunnit med en hel del faktiskt. I måndags åkte jag till Borlänge för att hämta ut de sista tentorna vi skrev, fick högsta betyg på båda vilket känns riktigt bra med tanke på att jag bara pluggade i ett par dagar inför den sista, haha inte bra.. I tisdags blev det en heldag vid utebadet här vid mig, härligt härligt. I torsdags var jag iväg till vårdcentralen för att få fylla på mina p-piller, passade på att mäta blodtrycket som var lågt och fint så det känns bra! Hämtade även ut en del paket, och drog hem till mamma för att träffa lite släktingar. Och till sist, igår jobbade jag heldag på Glitter!
 
Det var min vecka det, nu sitter jag i soffan med myskatten bredvid mig ♥ Har ingenting planerat resten av kvällen, så får se vad jag hittar på. Ska väl lägga mig i tid också så jag orkar med morgondagen, jobb mellan 13:00-19:15 står på schemat. Kul kul! Ha en fin kväll nu ni med godingar :)

R.E.D.D. Free + RFSU

Hejsan alla solstrålar! ♥ Ni har väl vid det här laget hört talas om Reddville/ R.E.D.D. Free? Reddville.se erbjuder antingen tampongprenumerationer genom Reddshop, eller gratis tampongutskick varje månad genom R.E.D.D. Free, superduperbra helt enkelt :)
 
Till varje kampanj har R.E.D.D. Free en samarbetspartner, denna gång är det RFSU! De har en serie vid namn Private Area som består utav fyra stycken effektiva intimprodukter; RFSU Private Area Daily Balance (intimtvätt), RFSU Private Area Soft Balance (intimcreme), RFSU Private Area Active Balance (mot svampinfektion) och RFSU Private Area Natural Balance (mot bakteriell vaginos). Alla produkterna är dubbelverkande. Det är viktigt att ta väl hand om sitt underliv, både genom att behandla redan uppkomna problem, men även förebygga uppkomsten av dem.
 
Just nu får du faktiskt 20% rabatt på RFSU Intimserien på COOP! Läs mer på www.reddville.se och underlivscoachen.se.
 
I mitt fina VIP-utskick fick jag förutom tampongboxen även hem alla fyra produkterna i fullsize-format, tusen tack!! :)
 
 
 

Sunglasses

Ni vet kanske redan vid det här laget min stora kärlek till solglasögon, det är verkligen något jag måste köpa fler av varje år. Förra året fick jag hem ett par superfina sunnies av Sunglasses-shop.se, blev så himla nöjd! Kikade runt på deras hemsida nu igen, och fastnade verkligen för dessa ovan från SXUC, måste ha!! De finns även i rött bland annat, men svart känns mer som något för mig.
 
Har ni inte kikat in på Sunglasses-shop.se innan tycker jag att ni ska göra det om ni gillar solbrillor lika mycket som mig, ni lär inte bli besvikna. De säljer de riktigt stora märkerna som Ray-Ban, Prada och Chanel, i alla möjliga prisklasser och gratis frakt, blir alltså inte så mycket bättre.
 
Kommer bli fint med ett par till i samlingen, man kan aldrig få för mycket av det goda, haha! :)