Lately

1. Bow! 2. Väntar på bussen hem efter jobbet. 3. Lilla hjärtat mitt tyckte det var skönt att komma hem, haha! 4. Balkongmys, jag och min osynliga vän ser det ut som ;) 5. Turistade i min egen stad. 6. Älskade nagellack, får inte nog. Har köpt så sjukt många nya de senaste månaderna, måste ju nästan visa känner jag!

Frågor och svar!

Fick ett par frågor förut som jag tänkte svara på nu, tänkte ta dem i ett eget inlägg ifall det är fler som vill se svaret och så. Ni vet väl att det bara är att fråga på om det är något ni funderar över, antingen genom blogresponse som jag har i menyn här, eller genom att slänga in en kommentar så kan jag svara direkt där eller genom ett inlägg om ni hellre vill det :)
 
Hej! Ska börja läsa på högskola nu till hösten. Tänkte fråga dig hur du får ihop allt med pengar? Du har egen lägenhet va?? :)
Kan inte du skriva en budget ungefär på vad du lägger på lägenheten, mat, kläder, räkningar, transport, kurslitteratur, osv :) kramar!!
Gillar din blogg starkt :D
 
svar: Åh vad kul, att läsa på högskola är verkligen något speciellt! :) Japp jag har egen lägenhet. Vet inte varför men det känns lite känsligt att prata pengar haha, men kan ge lite svar iallafall! Hyran för lägenheten går på lite under 5000 kr/månad (men det är en stor lägenhet i ett bra läge, så man får mycket för pengarna) och där ingår vatten. Sen har jag andra räkningar som t ex mobilabbonemang, internet/tv, el, hemförsäkring, tv-licens osv. För transport betalar jag varje månad 540 kr för busskort mellan Falun och Borlänge. Mat har jag faktiskt inte så stor koll på vad jag lägger på (haha illa..) men det borde inte vara så mycket då jag äter bra nyttig mat, inte massa onyttigt och absolut inte läsk/alkohol och sånt. Kläder är väldigt olika varje månad, men lyckas oftast komma undan billigt ändå så det är inget som ruinerat mig än haha. Kurslitteratur tror jag skiljer sig väldigt mycket beroende på vad man läser, sen kan man alltid försöka hitta begagnat vilket man sparar en hel del på.
Tack så jättemycket, vad glad jag blir!! :) Kram
 

Hej! En annan fråga.. Vad har du för internet? För hastighet? Har du bundit det via kopparstaden eller hur gjorde du? Vad betalar du för de och ingår tvkanaler? :-)
Är du nöjd med internet? :-) tankar du på de osv? :-)
Tacksam för svar :-D älskar din blogg :-D

svar: Jag har ett helt "paket" med internet, tv och hemtelefoni (hemtelefonin har jag dock inte inkopplat men fick med det iallafall) från Comhem. När jag flyttade så kollade jag på Kopparstadens hemsida vad de hade för förslag, och där hittade jag ett bra erbjudande från Comhem. Det är dock inte bundet via Kopparstaden utan man fick välja fritt, men de har installerat fiber i lägenheten så det var ju bra. (Ska bara tillägga att jag inte längre har Kopparstaden som hyresvärd, de sålde dessa lägenheter i maj så nu är min hyresvärd Dalecarlia Fastighets AB). I mitt "paket" från Comhem ingår: bredband på 100Mbit/s, 18 tv-kanaler och hemtelefoni. Jag tror att jag betalar ungefär 450 kr/månad, men första halvåret är gratis plus att jag fick tre extramånader gratis för att det krånglade så mycket för mig i början. Det var dock inte Comhems fel då det var felkopplat i den här byggnaden, men de kompenserade mig iallafall. Jag är jättenöjd med mitt internet, eftersom jag har fiber och alltså inte behöver dela med någon annan så fungerar det jättebra, går fort och aldrig några störningar.
Hoppas du blev nöjd med svaren, annars får du fråga igen, haha! Tusen tack för de värmande orden, kram kram! :)

R.E.D.D. Free + Cyklo-F

Här kommer information om den senaste kampanjen från R.E.D.D. Free, denna gång tillsammans med Cyklo-F!
 
Till att börja med vill jag rekommendera er som inte är med i Reddville att kolla in dem, asap! Hos dem kan man både skaffa sig en egenanpassad tampong-prenumeration genom Reddshop, eller få hem ett gratis paket tamponger varje månad genom R.E.D.D. Free.
 
Nu till denna kampanjs samarbetspartner: Cyklo-F! Cyklo-F är ett blödningshämmande läkemedel som används vid regelbundna och rikliga menstruationer av kvinnor över 15 år. Det kan köpas receptfritt hos apotek. Önskar du eller kanske någon du känner att minska sin rikliga mens så kan man nu köpa Cyklo-F till 30 % rabatt på apotea.se - ange bara kampanjkoden Cyklo-F i kassan.
 
I mitt härliga VIP-utskick fick jag denna gång, utöver tampongboxen såklart, även ett kit med produkter från några av Meda OTC's andra varumärken; MittVal Kvinna, SB12, Sensual Balans och Lactal Balans. Tusen tack för detta fina paket! ♥