Tisdag 29 januari 2013

Hej på er! :)
 
Jäklar vad varmt det blivit ute helt plötsligt, förra veckan var det till och med så kallt att Faluån fryste till is och då är det minsann kallt vill jag lova haha. Men dryg som jag är tycker jag ju att det är som vackrast ute just då, där mellan 20-30 minusgrader och fryser gärna lite extra bara jag får njuta av allt det fina utomhus!
Annars då, nu har två väldigt intensiva veckor dragit igång för mig. Har skola och jobb varje dag nu fram till nästa söndag, alltså nästan två veckor utan en ledig dag. Men men det klarar jag. Dock är det svårt att hinna med att fota speciellt mycket till bloggen, men jag har inte glömt att jag ska visa lägenheten för er bara så ni vet. Men är ju knappt hemma i dagsljus så det kommer när det kommer helt enkelt.
 
Nu har jag precis stoppat i mig halva kylskåpet här, så ska nog gå och lägga mig om en stund. Imorgon är det skola mellan 09:00 och 15:00 så behöver vara utvilad om jag ska kunna koncentrera mig någorlunda på föreläsningarna. Ni får ha en fin kväll så hörs vi senare, godnattpussar!
Linnea

sv: Och det är förståeligt. Men ser fram emot de kommande bilderna :)

Svar: Hihi så bra! :)
Jasmine

- sandra eriksson Δ

svar: ja helt klart en av de bästa serierna jag sett :)

Svar: Jaa verkligen! :)
Jasmine