Torsdagskväll

Godkväll allihopa! :)
 
Här är det inte en lugn stund men har iallafall tid att skriva ett litet inlägg nu. Idag var det skola i några timmar, och sen jag kom hem har jag bara fixat med lite nödvändiga saker och lagat middag. Det fick bli lax och pasta idag, enklaste men godaste middagen så nu är min mage nöjd!
Imorgon börjar min jobbhelg, jobbar alltså fredag, lördag och söndag. Men det ska bli kul, och vi har fått in så mycket snyggt nu på Glitter så känner på mig att jag inte kommer kunna hålla fingrarna i styr utan kommer säkert köpa med mig en del fint hem, haha.
 
Nu har jag gjort alla måsten för ikväll tycker jag, så har krypit ner i sängen med datorn på magen och lite vindruvor att äta på. Kanske kikar på ett avsnitt av någon tv-serie innan jag somnar, det beror på hur länge jag kan hålla ögonen öppna!

Tisdag 29 januari 2013

Hej på er! :)
 
Jäklar vad varmt det blivit ute helt plötsligt, förra veckan var det till och med så kallt att Faluån fryste till is och då är det minsann kallt vill jag lova haha. Men dryg som jag är tycker jag ju att det är som vackrast ute just då, där mellan 20-30 minusgrader och fryser gärna lite extra bara jag får njuta av allt det fina utomhus!
Annars då, nu har två väldigt intensiva veckor dragit igång för mig. Har skola och jobb varje dag nu fram till nästa söndag, alltså nästan två veckor utan en ledig dag. Men men det klarar jag. Dock är det svårt att hinna med att fota speciellt mycket till bloggen, men jag har inte glömt att jag ska visa lägenheten för er bara så ni vet. Men är ju knappt hemma i dagsljus så det kommer när det kommer helt enkelt.
 
Nu har jag precis stoppat i mig halva kylskåpet här, så ska nog gå och lägga mig om en stund. Imorgon är det skola mellan 09:00 och 15:00 så behöver vara utvilad om jag ska kunna koncentrera mig någorlunda på föreläsningarna. Ni får ha en fin kväll så hörs vi senare, godnattpussar!

Zoul

 
Beställde hem denna snygga topp från MQ förra veckan! Gillar mönstret plus att den är längre baktill, och såklart det trasparenta tyget. Hur skön som helst också, blev ett riktigt fynd med andra ord! ♥