H&M jackor

Något jag inte får nog av är jackor i alla former och färger! Älskar dessa tre från H&M, perfekta vårjackor. Den första kostar 499 och de andra två 399 kr. Får se om det blir något köp eller inte, det är ju inte så att jag behöver fler jackor direkt men vad spelar det för roll, haha! :)

Lördag 23 februari 2013

Hallå där! :)
 
Min gårkväll var verkligen hur bra som helst, var nämligen ute och åt middag med fina tjejerna från jobbet! Vi vann en tävling för ett par månader sen så vi fick gå ut och äta tillsammans nu då, kan inte bli så mycket bättre ju :)
Idag är det lördag och jag ska ta bussen hem till mamma om en stund. Idag blir det lördagsmys med familjen! ♥
 
Hoppas ni får en fortsatt fin helg, kram!

Äntligen internet!

Hej på er! :)
 
Haha ni kanske kommer ihåg mitt problem med internet jag hade när jag flyttade in för nästan tre månader sen? Det har inte fungerat sen dess, utan har använt ett mobilt bredband under tiden så jag över huvud taget ska kunna använda datorn iallafall. Varken internet eller digitalboxen till tv:n har fungerat, så har fått nöja mig med grundutbudet när det gäller tv-kanaler.
Men nu ska ni få höra, idag var det en som kom och fixade allt i lägenheten, så nu fungerar allt som det ska! Dessutom har jag sjukt många tv-kanaler, mellan 100-200 st, för att jag första veckan ska få testa på alla olika innan jag väljer ut vilka jag vill fortsätta kolla på.
 
Haha ni kan ju bara gissa hur skönt det känns just nu, efter 2½ månader med oändliga samtal hit och dit innan de till slut kom fram till att det var felkopplat någonstans. Men nu så! Sitter och njuter av alla tv-kanaler med ett glas proviva, måste ju fira på något sätt liksom, och när man knappt dricker någonting annat än vatten så tar man det bästa man har! ;) Så nu vet ni hur jag spenderar min tisdagskväll ♥